HULAALOOP; KINDERKLEDING LENEN VIA EEN ABONNEMENT!

hulaaloop Hulaaloop 4

Tot een leeftijd van twee jaar doorlopen kinderen acht verschillende maten. In korte tijd verzamel je een berg aan kinderkleding. Naast je drukke leven, baan en huishouden vind je het ook belangrijk dat je kinderen er leuk en verzorgd bij lopen. Hulaaloop heeft hier een oplossing voor bedacht en biedt verschillende abonnementen op kinderkleding van duurzame merken.

De kleding wordt aan huis bezorgd en kan worden ingewisseld voor een maat groter wanneer kinderen eruit zijn gegroeid. Zo heb je voor elk seizoen de juiste maat in huis.

Eind 2017 zijn twee moeders Emma en Puck dit circulaire en duurzame concept gestart op een zolderkamertje midden in Amsterdam West.

Emma: “In samenwerking met de merken Little Label, Tapete, Icecream Bandits en Imps & Elfs, die goede kwaliteit en duurzame kleding in het assortiment hebben, zijn wij onze uitdaging gestart”.

Puck: “De kledingindustrie is de op één na meest vervuilende industrie van de wereld. Hulaaloop stimuleert hergebruik van kinderkleding door het in te zetten bij meerdere families. Hierdoor dragen wij een steentje bij aan het milieu”.

Hoe werkt Hulaaloop

Klanten kiezen uit drie verschillende abonnementsvormen; klein, medium of groot. Daarnaast krijgen klanten de mogelijkheid om eerst te starten met een proefpakket of om een Hulaaloop pakket cadeau te geven.

Klanten geven bij aanmelding de gegevens van hun kleintje door zoals gewicht, maat, geslacht etc. Ze ontvangen een pakket met volledig samengestelde outfits bestaande uit kleding van merken waar Hulaaloop een samenwerking mee heeft.

Wanneer het kleintje uit de kleding is gegroeid, sturen klanten de kleding retour en ontvangen een volgend pakket met een maat groter. De kleding groeit op deze manier met het kleintje mee.

hulaaloophulaaloop

Hulaaloop weetjes

  • Een pakket bestaat uit kwalitatief goede merkkleding !
  • Beschikbare kleding in de maten 50 tot en met 92 (ongeveer van 0-2 jaar)
  • Hulaaloop stelt volledige outfits samen
  • De outfits bestaan uit de volgende kledingstukken: ○ romper of onesie ○ lange broek of korte broek ○ t-shirt, long sleeve, trui of vest
  • Gebruikte kleding is met zorg gecontroleerd
  • Wisselen van de kleding op het moment wanneer het kleintje eruit is gegroeid
  • Na 3 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW

www.hulaaloop.com

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.