OP NAAR DE FEESTDAGEN IN ICECREAM BANDITS

Icecream Bandits :: CITYMOM.nl 1 Icecream Bandits :: CITYMOM.nl 2 Icecream Bandits :: CITYMOM.nl 3 Icecream Bandits :: CITYMOM.nl 4 Icecream Bandits :: CITYMOM.nl 5

Hebben jullie ook al zo’n zin in de feestdagen? Mooi gedekte tafels, eten tot je broek op de vreethaak moet, je make-up waar nét even wat meer tijd in zit dan de gemiddelde 5-minuten-ochtend-make-up. Als vrouw zijnde kan je de komende maand helemaal los gaan; hoe uitbundiger, hoe beter! Maar ook de kids hoeven tegenwoordig ook zeker niet meer onder te doen. Er zijn zelfs kindercollecties die zich helemaal hebben toegespitst op de feestdagen; ja; ons kroost hoort er nu ook helemaal bij. Waar ik vroeger in lakschoentjes en een blouse met grote witte kraag rondliep, zo hip is het anno 2015. Kleding waarvan ik soms denk; wow, waarom hadden ze dat nou niet in mijn maat? Het nadeel van die feestdagen? Vaak draag ik de kleding voor die dagen maar één keer per jaar, of vooruit, twee. Maar dan verdwijnt hij weer in de kast, om daar vervolgens eigenlijk niet meer uit te komen. Met een beetje geluk mag het nog een seizoen door, maar de kans is groot dat het een enkeltje kledingbak krijgt, of Marktplaats. Zonde eigenlijk, want de uren dat het gedragen wordt is zoveel korter dan de zoektocht er naar toe. Uren kan ik online rondklikken, meerdere malen mijn winkelmandje vullen om vervolgens weer weg te klikken. Om uiteindelijk die arme pakketbezorger -die mij inmiddels bij de voornaam noemt- mij een flinke lading pakketten te bezorgen. Gelukkig doe ik het altijd af met ‘dat is niet allemaal voor mij, hoor’. En dat klopt, want de tweeling heeft ook een groot aandeel in PostNL. Die kleding maar enkele keren dragen, dat hoeft gelukkig allang niet meer.

Ik heb voor mijn tweeling een supergaaf merk ontdekt, dat zowel in casual outfits áls voor dressed up kan; Icecream Bandits. De naam alleen vermoedt al dat het om een stoer merkje gaat; een smaak die helemaal bij mijn kleine bandietjes past. Ik vind het heerlijk om de tweeling in stoere kleding te steken, het liefst unisex. Ook vanwege de praktische reden dat de kleding -net zoals bij ‘gewone’ broers en zussen- doorgaat van de één op de ander, gezien er hier een ruime kledingmaat tussen de dame en heer zit. En laat dat nou het fijne zijn van Icecream Bandits; mocht het Jesse niet meer passen, dan kan het meteen door naar Celine. Hoewel ik de rokjes dan wellicht zou overslaan, natuurlijk! Het bijzondere aan de stoffen van deze collectie is dat ze kleine kleurschakeringen in de stof hebben, het is licht gestippeld. Hierdoor lijkt het alsof het schittert, maar dan met diverse kleuren. Het is stoer, want dikke, zwaardere stoffen en in hele basic kleuren en modellen. Tegelijkertijd is de kleding ook feestelijk door de kleurschakeringen in de stof. En dat maakt het juist nét even wat bijzonderder. Ik vind het helemaal te gek in ieder geval. Oordeel zelf maar..

 

www.icecreambandits.nl

 

 

Blog By Sonja de Jong; Sonja (29) woont samen met haar vriend in Zoetermeer. Zij hebben een dreumes tweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog Ohmymacushla.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuw webshops”.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.