TRIED & TESTED; VAKANTIE OP EILAND VAN MAURIK

Eiland van Maurik Eiland van Maurik Eiland van Maurik Eiland van Maurik

Het is weer voorbij die mooie zomer! We zijn terug van twee weken kamperen in eigen land op Camping Eiland van Maurik. Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad!

Camping Travel Club

Zoals Bettina eerder al schreef: De Camping Travel Club biedt formules buiten de maanden juli en augustus aan op 600 3-, 4- en 5-sterren campings in twintig Europese landen en Marokko. Leden van de Camping Travel Club betalen rond de €15 per nacht voor een campingplaats en voor een accommodaties tussen de €30 tot €38 per nacht.

Met je lidmaatschapskaart koop je overnachtingskrediet. Hierdoor kan je eenvoudig je budget van tevoren vaststellen en de kaart aanvullen indien nodig. Om de Club voor families aantrekkelijker te maken, is de overnachting van één kind jonger dan 6 jaar inbegrepen in de prijs voor campingplaatsen.

Vakantiepark Eiland van Maurik

Omdat er nog een verbouwing op ons wacht en wij echt een budget vakantie willen, laten wij een onalledaags riad in Marokko aan ons voorbij gaan en gaan we op pad met onze eigen tent. We kiezen voor Vakantiepark Eiland van Maurik.

Gewoon lekker in Nederland, in De Betuwe, Gelderland. Enorm groot voordeel van vakantie vieren in eigen land is dat je met een uurtje op de plaats van bestemming bent! Zalig!

Wat kan je er doen?

Zelf spelen of op onderzoek uitgaan en vervolgens een uur of langer wegblijven kunnen onze meiden niet heel goed. We hopen dat dat deze vakantie wel gaat gebeuren en hebben onze hoop gevestigd op het zwembad, de ponyclub, de speelhal, het grote meer / natuurbad met aanlegsteiger en verschillende watersportactiviteiten die er te doen zijn.

Bij aankomst schijnt de zon en deze blijft twee weken lang schijnen. Yes!! Tropische temperaturen. Dobberen op Flamingo’s, kanovaren, bootjes huren, op een steiger op je buik liggen met een schepnetje in de hand op zoek naar visjes, teveel ijsjes eten, op springkussens springen, paardrijden, konijnen spotten, spelen in de speeltuin, drie keer per dag naar het spiksplinternieuwe opensky zwembad met de twee toffe glijbanen, dammetjes bouwen, genieten van prachtige avondluchten, witbiertjes drinken bij de leuke beachclub aan het water terwijl de kinderen aan het zwemmen zijn…

het zijn voor ons de ingrediënten voor een heerlijke vakantie!

Zwemmen

Het zwembad is overzichtelijk, let wel op dat je je kind zelf goed in de gaten houdt. Er zijn geen professionele badmeesters aanwezig.

De paardenmeiden van de ponyclub zijn heel lief, geduldig en persoonlijk. Het personeel van het park vond ik zeer beleefd en opgewekt.

Nog een pre, geen gedoe met wc-rollen onder de arm, het sanitairgebouw is voorzien van toiletpapier, er zijn zelfs een aantal kinderbadjes aanwezig.

Ik kan niet anders zeggen dat Vakantiepark Eiland van Maurik aan al onze verwachtingen heeft voldaan! Onze meiden zijn zelf én samen op onderzoek gegaan. Zelf naar de speelhal gelopen, de route op het park was makkelijk en overzichtelijk. En het leuke is, we hebben nog een klein beetje budget op onze lidmaatschapskaart staan, dus half oktober kunnen we nog een weekendje weg. Prima vooruitzicht!

LEES OOK VAN LIESBETH; EUROCAMP ITALIE; TRIED & TESTED DOOR LIESBETH

BLOG BY LIESBETH STERRENBURG

Liesbeth is moeder van tweeling Noortje en Annabel en is samen met Mike al bijna 6 jaar de zeer trotse ouders van deze twee meisjes. Zoals ze zelf zegt: “ze zijn heel leuk, onze twins, maar ook zeer vermoeiend, zeer eigenwijs, zeer creatief en ondernemend, vasthoudend en strijdlustig”. Genoeg om over te schrijven dus!
GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.