MAAK KENNIS MET RISING STAR XOKIDDO

XOKiddo XOKiddo_79 XOKiddo_179 XOKiddo_0283 XOKiddo_0302 XOKiddo_0352 XOKiddo_0467 XOKiddo_0485 XOKiddo_0564 XOKiddo_0631 XOKiddo_0672

Ik ben erg blij dat ik jullie kan voorstellen aan XOKiddo! XOKiddo uit Londen is een trendy en biologisch kinderkledinglabel voor coole kids. Alles wordt door Rona Hollows, de oprichtster ontworpen. De kleding is bestemd voor jongens en meisjes in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Daarnaast zijn ze net genomineerd door Bubble als ‘rising star’, dit merk moet je dus even leren kennen! 

Rona zelf is geboren en getogen in Nederland en dit is terug te zien in haar ontwerpen. De collectie is gemaakt van mooie en hoge kwaliteit stoffen. Ik vind het altijd moeilijk over te brengen in een blog want dat moet je vaak zelf voelen en zien. Maar Bobbi heeft een rokje en shirt en de kwaliteit is echt heel erg goed! Naast de super kwaliteit zijn de items unisex, hedendaags, tijdloos en heel erg praktisch. Elk seizoen worden deze items aangevuld met seizoensgebonden stukken, welke uniek zijn. De pasvorm, het gebruik van contrasterende kleuren en de minimalistische inslag zijn kenmerkend voor XOKiddo. Daarnaast zijn de items goed te combineren met andere items uit de kledingkast van je kind. In een wereld dat op het moment vol is met hectiek en drukke prints, probeert XOKiddo de rust te brengen en gaat daarmee juist terug naar de basis. ‘Less is more’!

www.xokiddo.co.uk

 
GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.