WIN KAARTEN VOOR DE SPECIALE KIDSCRUISE NAAR HET AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

Amsterdam Light Festival Amsterdam Light Festival

Vandaag gaat de zevende editie van Amsterdam Light Festival van start. Uit ruim zeshonderd inzendingen koos de jury 29 kunstwerken die 53 dagen lang de historische binnenstad van Amsterdam verlichten. 
Zoals ieder jaar is het een feest om door de grachten te varen en de kunstwerken te bewonderen! Mijn kids vonden het vorig jaar fantastisch! Dit jaar kun jij kaarten winnen om met je familie te gaan!

Alle werken vertellen een eigen verhaal en zijn speciaal voor het festival gemaakt. Dit jaar zijn de kunstenaars uitgedaagd om binnen het thema ‘The Medium is the Message’ te werken. Voor het eerst zijn alle kunstwerken de gehele festivalperiode tegelijkertijd verlicht. Er is nu één tentoonstelling die bezoekers tot en met 20 januari varend, fietsend en wandelend kunnen beleven.

Amsterdam Light Festival 2018

Van een reusachtige lichtspin boven de Herengracht tot zwevende pluisjes van een paardenbloem, die je boven aan deze blog kan zien. Het Japanse kunstenaarsduo TOCHKA maakt dit jaar samen met schoolkinderen van Amsterdamse scholen een lichtkunstwerk voor de gevel van de Hermitage. Ook komt er dit jaar doe-boek voor kinderen, met vragen, puzzels en kleurplaten over de tentoonstelling.

Amsterdam Light Festival

WIN SPECIALE VAARTOCHT VOOR KINDEREN VAN BLUE BOAT COMPANY NAAR HET AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

Ik mag 2 x 4 kaartjes weg geven met Blue Boat Company. Zij hebben namelijk een speciale rondvaart voor kinderen. Alle vaarten van Blue Boat hebben een live gids en op de speciale vaart voor kinderen (families) hebben ze een Nederlandstalige gids.

Praktische informatie:
Duur: 90 minuten
Afvaart locatie kids cruise: Stadhouderskade 550, Amsterdam
Tijden kidscruise; 16.45 en 19.00 uur
Prijs: 24 euro voor volwassenen, kinderen 5-17 jaar 15 euro.

HOE WIN JE?
Laat onder de post op Facebook een comment achter! Aan het eind van de week maken wij de winnaar bekend!

 

LEES HIER OOK MIJN REVIEW VAN VORIG JAAR: AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL; SPECIALE KIDS CRUISE

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

4 Reacties

 1. Marre

  Oh wat leuk!! Jammer dat ik geen Facebook heb ?

  Antwoord
  • Bettina

   Dit mag ook hoor 🙂

   Antwoord
   • marre

    Ah lief!

    Antwoord
 2. Nathalie

  Vorig jaar zijn we met de kids de lightfestival route gaan fietsen, maar dat was heel koud. Het zou fantastisch zijn om dit nu vanaf de boot te kunnen zien. Wel zo knus!

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.