WIN EEN HALF JAAR ABONNEMENT BIJ BBB HEALTHBOUTIQUE; DE SPORTSCHOOL FOR MOMS (TO BE)

bbb healthboutique

bbb mama 

Als nieuwe mama word je overspoeld met leuke producten, workouts en workshops. Zeker tijdens je eerste zwangerschap en na je eerste bevalling is er een hoge bereidheid om alles te kopen en te doen wat met zwanger zijn en bevallingen te maken heeft. Alleen zie je soms door de bomen het bos niet meer. bbb health boutique biedt daarom alles aan onder één dak op het gebied van body, food en mind tijdens en na de zwangerschap. Alles bedacht vanuit de behoeftes van nieuwe mama’s. Zo kan je op één adres je mama workouts voor alle fases doen en je abonnement tijdelijk bevriezen wanneer je gaat bevallen. Maar ook biedt bbb zwangerschapsyoga, voedingsadviezen, coaching, mindfulnesstrainingen, workshops en fysiotherapie. Het grootste deel zit inbegrepen in je abonnement!

Holistic health

Gezondheid kun je eigenlijk niet vanuit een dimensie benaderen. Het is altijd holistisch. Als je veel sport, verbetert je eetlust en je brein optimaliseert. Zo blijkt uit meerdere onderzoeken. Andersom leidt een rustige mindset tot gezondere eetgewoontes en frequenter sporten. Als je gezond eet, sport je meer en ervaar je meer geluk en energie. En zo kan je nog wel een tijdje doorgaan. Body, food en mind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom biedt bbb health boutique een holistische aanpak aan. Als je overal positief aandacht aan geeft ga je super healthy je zwangerschap en kraamtijd door.

Huiselijke omgeving

In de fase van zwanger zijn en kraamtijd hebben veel vrouwen behoefte aan een veilige en warme omgeving. bbb is anders dan andere sportscholen. Ten eerste werken en sporten er alleen maar vrouwen. Ten tweede is er 200% persoonlijke aandacht. De coaches en trainers kennen iedereen bij naam. Ook is bbb luxer dan een gewone sportschool. Je hebt privé douches en kleedhokjes, je kan een handdoekje pakken en koffie, thee & water zijn gratis. Dit alles in een heerlijk health boutique omgeving met veel aandacht voor sfeer en inrichting.

Hot cabin mama workouts

Bij bbb train je in warmtecabines. Trainen in warmte is heerlijk en helpt om soepel en klachtenvrij te blijven tijdens de zwangerschap. De cabine is 30 graden en tijdens iedere fase worden je oefeningen aangepast. In de eerste fase train je nog licht je buikspieren, maar als je buik gaat groeien (vanaf maand 3) dan train je alleen benen, billen, rug en armen. Er is continu begeleiding door een personal training die je workout aanpast als je pijn ervaart.

bbb fysio

Heb je lichamelijke klachten? Dan kan je bij de bbb fysio terecht, zij zijn gespecialiseerd in zwangerschapsklachten. Onze fysio’s kunnen ook een personal workout in de cabine voor je ontwikkelen. Dan hoef je niet te stoppen met sporten door klachten (wat veel vrouwen onnodig doen). Zo ga je super sterk en soepel de bevalling in. Ook niet onbelangrijk; je bent veel sneller weer back in shape!

Gezonde en veilige voeding

Als je zwanger bent check je zo ongeveer elke dag het internet om te kijken wat je wel en niet mag. Helaas stuit je regelmatig op tegengestelde adviezen. Bij bbb hebben we het kaf van het koren voor je gescheiden en alle waarheden in een mooi voedingsadvies voor je verpakt. Het is super belangrijk om goed te eten. Voor jouw gezondheid en die van je kindje. Om meer bewustwording te creëren vul je regelmatig een eetdagboekje in en ontvang je advies op maat.

bbb diëtiste 

Heb je echt gezondheidsproblemen zoals schildklierproblematiek of zwangerschapsdiabetes dan kan je terecht bij de bbb diëtiste. Vriendelijke en professionele vrouwen die je helpen met fijne dagmenu’s.

A healthy mind

Een gezonde mindset is de basis voor alles. Naast de aandacht voor de mind in bijvoorbeeld de zwangerschapsyoga kan je bij bbb ook korte coachingsgesprekjes inplannen om te praten over je emoties en dilemma’s. Tijdens de zwangerschap is het heerlijk om die aandacht te krijgen.

Psychologie & mindfulness 

Het is de grootste verandering van je leven, moeder worden. Dat kan soms heel intens voelen en emoties & gepieker met zich meebrengen. Als je wat meer nodig hebt, is het ook mogelijk om met een psycholoog te praten of een mindfulnesstraining te volgen.

Back in shape!

En dan is hij er eindelijk, je kleine spruit. Ook voor deze fase heeft bbb alles in huis op het gebied van body, food en mind. Alle tools om je holistisch naar de gezondste versie van jezelf te begeleiden zijn aanwezig. De workouts worden nu in 50 graden uitgevoerd en in je eigen tempo opgevoerd om je lichaam te revalideren en shapen. De voeding richt zich in eerste instantie op het optimaliseren van je moedermelk en vervolgens op het ‘back in shape’ komen. Misschien wil je sparren over hoe je alle ballen rustig in de lucht kan houden? De coaches luisteren graag!

Bring your baby 

In de eerste fase ben je natuurlijk het liefste continu bij je kleintje. Daarom kan je heerlijk bij bbb sporten met je kleintje naast je op de mat? Ook nog grotere kids? bbb biedt op sommige locaties ook mindfulness voor kids aan.

Wil je zelf ook gaan sporten bij bbb healthboutique? Win een half jaar abonnement! Wat moet je doen? 

Like bbb healthboutiqe + CITYMOM op Facebook  en Instagram  

www.facebook.com/bbbhealthboutique    |   www.facebook.com/Citymomnl

www.instagram.com/bbbhealthboutique  |  www.instagram.com/citymomnl

en laat in een reactie onder de post op Facebook van CITYMOM weten in welke vestiging je graag een half jaar wilt sporten! Over twee weken maken wij de winnaar bekend!  

 

1 Reactie

  1. Karen

    Ik doe graag mee! Wij verhuizen in het najaar naar Haarlem, ben dan 22 weken zwanger en dit lijkt me een fantastische plek om fit te blijven en weer back in shape te komen!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.