3X MUSTHAVES FOR WINE LOVIN’ CITYMOMS

1. THE COOLENATOR

Een koud wijntje, daar kan je MOM altijd wel wakker voor maken toch! Daarom is de Coolenator perfect voor aankomende zomer. Alle Coolenators zijn actief koelende flessenhouders door middel van een duurzaam koelelement. Het koelelement zorgt ervoor dat het drankje (of je wijn) urenlang koud blijft zonder enige ongemakken zoals smeltende ijsblokjes of waterkringen op de tafel.

The Coolenator

De Coolenators zijn namelijk 100% condensvrij aan de buitenkant en kunnen ook nog gepersonaliseerd worden door middel van een eigen opdruk zoals logo, foto en/of boodschap. Goed cadeau dus ook!

2. NELEMAN TASTING BOX

De biologische wijn van Neleman worden gemaakt van lokale en soms bijna uitgestorven druiven van hun eigen wijngaarden, zoals de Just Fucking Good Wine met de bijna uitgestorven verdil druif. Een van de nieuwste toevoegingen aan de Neleman familie is de Neleman Mini Tasting Box. Dit is een box met daarin zes van hun meest populaire wijnen in het klein (37,5 cl) zodat je thuis een heerlijke wijnproeverij kunt houden.

Neleman-Tasting-Pakket

Om het af te maken organiseren ze ook maandelijks een online wijnproeverij waar kopers van deze box aan mee kunnen doen. Hun eigen wijnexperts vertellen je dan tijdens deze online tasting alles over de zes wijnen en beantwoorden daarnaast ook de kijkersvragen.

3. WIJNBOEK

Wijnboeken of -gidsen waarin gegoocheld wordt met termen als bouquet, primaire, secundaire of tertiaire aroma’s en coulure zijn niet aan Bruno Vanspauwen besteed. Deze culinair journalist en wijnkenner zag het als een uitdaging om zijn expertise over wijn te bundelen op een voor iedereen vatbare manier.

Zijn reis door de wondere wereld van de edelste drank begint in het glas. Daar stelt hij de meest relevante en nuttige vragen: Waaraan herken je een goed glas wijn? Welke wijn past bij welk gerecht? Wat zijn de musthaves van elk wijnland? Hoe kan je optimaal genieten van je fles wijn?

Bruno Vanspauwen: ‘Het opzet van dit boek is nu net om wijnkennis heel toegankelijk te maken. En ik ben ervan overtuigd dat ook kenners er nog iets van kunnen opsteken. Sommigen beschikken immers over een zodanig grote hoeveelheid kennis, verspreid en gefragmenteerd, dat zij door de bomen het bos niet meer zien.’ Te koop via Bol.com.

LEKKER BUITEN BORRELEN? LEES DAN: 15X DE FIJNSTE KINDVRIENDELIJKE TERRASSEN VAN AMSTERDAM

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.