VIND JIJ DUURZAAMHEID OOK BELANGRIJK? CHECK DAN WEBSHOP BLOOM MODA

BLOOM MODA | CITYMOM.nl 1

BLOOM MODA | CITYMOM.nl 1

BLOOM MODA | CITYMOM.nl 1

Ja er zijn natuurlijk al heel veel webshops om te shoppen in ons eigen land, maar de webshop Bloom Moda uit Engeland is zeker het checken waard. Waarom? Deze kinderkleding webshop wil graag een verschil maken in de wereld en vooral qua duurzaamheid. Daar hebben ze iets heel slims op bedacht. Lees maar!

Danielle Francis is Amerikaanse, die na jaren in Barcelona gewoond te hebben, zich nu heeft gesetteld in Londen. Zero Waste is iets waar zij voor strijd. Dat is zeker iets wat niet altijd haalbaar is, en soms ook duur kan zijn. Met Bloom Moda (opgericht eind 2018) wil zij graag ouders helpen duurzamer te zijn.

Dit doet Danielle onder ander door duurzame merken aan te bieden in haar webshop. Maar eerlijk is eerlijk dat doen meer webshops (gelukkig!). Wat Danielle ook aanbiedt, is namelijk de mogelijkheid om je kleding terug te sturen nadat je kinderen eruit gegroeid zijn. Hoe slim is dat! Op deze manier kunnen ouders geld verdienen die ze weer uit kunnen geven aan toekomstige aankopen.

keep the world blooming

Wat een mooie merken worden er bij Bloom Moda ook verkocht! Fitz heeft een vest aan van Tiny Cottons en Bobbi draagt een shirt en legging van Wauw Capow. Love it! Heb het vest voor Fitz een maatje groter gekocht. Zo kan hij er langer mee doen, wat weer duurzamer is!

BLOOM MODA | CITYMOM.nl

Alle items heeft Danielle persoonlijk uitgezocht en alle items zijn – uiteraard – geproduceerd op een eerlijke en milieuvriendelijke manier.

De wereld in een keer veranderen kan niet, maar met kleine stappen kom je er ook! Dat Danielle dit probeert vind ik echt super. Om haar even te quoten; “My hope is to grow Bloom Moda beyond just children’s fashion and to make an environmentally conscious lifestyle more accessible”.

Dat is een mooi streven toch?

bloommoda.com

LEES OOK: DÉ LIJST MET ALLE DUURZAME KINDERKLEDING MERKEN & CONCEPTEN

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.