fbpx

WE ARE PREGNANT EVENT + WIN 2 KAARTEN!

We are pregnant We are pregnant
Hét event voor alle toekomstige mama’s en papa’s die zich willen laten inspireren en informeren over alles wat erbij komt kijken als je PREGNANT bent. Ontdek de laatste trends, ontmoet de leukste bloggers, spot nieuwe webshops en dompel je helemaal onder in de wereld van zwangerschap en baby’s. Naast de vertrouwde merken als Koeka, Noppies, Jollein en Bugaboo kom je ook een heleboel gave (nieuwe) merken tegen met de allerleukste items voor bijvoorbeeld de kinderkamer of garderobe van je kleintje. Na al het rondkijken en heerlijke eten en drinken zin om iets actiefs te doen? Dat kan tijdens een van de leuke workshops. Hou voor het volledige programma de website in de gaten.

WIN 2 KAARTEN!

Goed nieuws: wij mogen 2 toegangskaarten weggeven voor dit toffe event! Ben je zwanger en vind je het leuk om samen met de toekomstige vader, oma, tante of een vriendin hier naar toe te gaan? Laat onder de post van dit bericht op Facebook weten waarom jij deze kaarten wilt winnen. Uit deze aanmeldingen kiezen we een winnaar!

3 t/m 5 november  | Werkspoor Kathedraal Utrecht
www.wearepregnant.nl

BLOG BY NIENKE HERREMA Ik ben Nienke (35) en woon samen met man Erik en onze kinderen Guusje (5) en Boris (2) in het centrum van onze lievelingsstad, Utrecht. Ik kwam hier ooit wonen voor mijn studie en ben nu inmiddels een echte CITYMOM! Ik ben startend freelance journalist. Na jarenlang in het onderwijs te hebben gewerkt werd ik daar niet meer gelukkig van en besloot ik mijn hart te volgen en te gaan werken in de media. Ik ben altijd bezig om hier in de buurt de nieuwe hotspots te ontdekken, ons huis te restylen, leuke knutsels te maken met de kinderen, de mooiste kinderboeken te spotten, de leukste vakantieplekken te delen en deze tips ga ik allemaal met jullie delen!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.