TIP VOORJAARSVAKANTIE: DE WAANZINNIGE BOOMHUT VAN 13 VERDIEPINGEN

TIP VOORJAARSVAKANTIE- De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)

Opzoek naar een leuke voorstelling tijdes de voorjaarsvakantie? CITYMOM tipt De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+) op zondag 17 februari in het DeLaMar theater.

Een knallende familievoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. In De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen worden Andy en Terry gevraagd om een theaterstuk over hun enorme boomhut te maken.

De twee gaan aan de slag, maar telkens gebeurt er weer iets wat hen afleidt. De voorstelling is even losgeslagen als het ontzettend populaire kinderboek waarop het gebaseerd is. Zo komen er op toneel onder andere vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla voorbij!

Wanneer: zondag 17 februari om 15.30 uur.

Prijs; v.a. € 12.60

Check voor meer info: delamar.nl

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.