12 X HET MOOISTE HOUTEN SPEELGOED WAT IEDER KIND WIL HEBBEN

Houten speelgoed blijft toch echt het leukst voor kinderen en is toch gewoon het aller mooist! Hout is een biologisch afbreekbaar materiaal, in harmonie met de natuur. Dit maakt het bij uitstek een zeer geschikt materiaal voor kinderen van alle leeftijden. En daarbij is houten speelgoed meteen leuk om als kraamcadeau te geven! Volgens CITYMOM zijn dit de 12 leukste die ieder kind gewoon in huis moet hebben, allemaal!

1. TREKFIGUUR €18.99

Scouic is een ondeugende vos, zittend op zijn stoere voertuig (zie foto boven aan deze blog!). Klaar om te volgen waar hij maar heen getrokken wordt. Hij is ook verkrijgbaar in andere dieren mocht je kind een egel als lievelingsdier hebben dan kan dat ook!

hape-park-and-go-garage

2. GARAGE €50.99

In deze parkeergarage van het merk HAPE is er genoeg plek om te parkeren op een van de vier parkeerdekken. En kom je met de helicopter, ook daar is plek voor. Nog even tanken voor je op weg gaat? In deze garage kan het allemaal.

Brio keuken

3. KEUKEN €85.49

Een prachtige houten keuken van Brio voor een heuse keukenprins(es). Deze witte houten combi keuken van Brio heeft een fornuis en gootsteen. Zowel mijn dochter als zoon kan zich uren met het houten keukentje vermaken.

haba-kinderwagen-naturel

4. POPPENWAGEN €67.49

Stop je pop onder het mooie blauwe polkadot dekbedje en ga op pad (binnen of buiten). Deze prachtige poppenwagen is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout.

duwstok-duck-n-roll

5. DUWSTOCK EEND €9.95

Rinkeldekinkel, hier komt een vrolijk, houten speelgoedeendje! Het houten eendje heeft om zijn hals een vrolijk rinkelend belletje, waardoor hij overal te horen is. Leuk voor kindjes die net lopen.

little-plane

6.  VLIEGTUIG

Een houten vliegtuig voor de allerkleinsten, maar uit ervaring weet ik dat ze hier nog lang mee kunnen spelen. The sky is the limit. Stimuleert creativiteit, fijne motoriek en inlevingsvermogen.

blokken-blank

7. BLOKKEN

Een blankhouten blokken set is voor ieder kind een must natuurlijk. Een blokkenton met 100 blokken is er al voor €19.95.

brio-special-cargo-trein-set-75-delig

8. TREIN SET BRIO (losse rails vanaf €8.99)

Een mooie grote treinset van Brio kan niet ontbreken in het speelgoed assortiment van een kind. De set van Brio is een groot goederenstation set voor laden en lossen met 75 delen. Uitgevoerd met een locomotief op batterij en een locomotief met een speciale truck om de magnetisch getrokken wagons los te stoten.

grote-speelset-op-het-platteland

9. BOERDERIJ €38.99

Hartelijk welkom op de boerderij. Hier worden alle kleine boerderijfans meegevoerd naar de wereld van paarden, koeien en schapen. De dieren, boer Tim en zijn tractor zijn gemakkelijk vast te pakken en overeind te zetten. De houten boederij van Melissa & Doug van Fold & Go vind ik zelf een van de mooiste! Ook handig mee te nemen door het handvat eraan!

sorteerbox-dieren

10. SORTEERBOX €23.99

Wat is het lievelingseten van de hond, de kat of het schaap? Kleine ontdekkers zullen snel merken welk voedsel bij het juiste afgebeelde dier hoort met de mooie sorteerbox. Of kies een houten vormen sorteerbox in de vorm van een boerderij. Als je alle dieren in de boerderij hebt gestopt kun je het dak verwijderen en weer opnieuw beginnen.

kleurrijk-houten-stapelspel

11. HOUTEN STAPEL RINGEN  €13.95

Het eerste stapelspel voor je baby. Stimuleert de motoriek en de oog-handcoördinatie. Het familie-bedrijf Goula maakt al sinds 1942 houten speelgoed. Je kind leert spelenderwijs, waarbij eigen denkvermogen, coördinatie en creativiteit worden gestimuleerd.

kapla-100-verpakt-in-mooi-houten-bewaarkist

12. KAPLA BLANK PLANKJES €37.99

 
Een KAPLA Blank doos bevat 200 grenenhouten plankjes van exact dezelfde ideale maatverhoudingen. Iedereen kan volgens zijn ontwikkelingsniveau en inspiratie gestalte geven aan een eigen fantasiewereld. Van simpelweg plankjes stapelen tot ingewikkelde, metershoge symmetrische constructies of modellen van beroemde bouwwerken! Inclusief een folder van 15 pagina’s met 31 bouwvoorbeelden.
 

BLOG BY BETTINA. Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.