MEET MIJN NIEUWE SCHOONMAAKHULP: DE iRobot Roomba j7+

Als MOM van twee kids met een druk werkend maar ook sociaal leven, ben ik altijd opzoek naar services of items die mijn leven makkelijker kunnen maken. In die laatste categorie, heb ik een nieuwe aanwinst in huis; mijn nieuwe vriend de de Roomba® j7+-robotstofzuiger.

Over dat eerste schreef ik trouwens al een keer deze blog: 11 X DIENSTEN DIE MIJN LEVEN MAKKELIJKER MAKEN

Maar goed, laten we het even over mijn nieuwe vriend de Robotstofzuiger hebben. Het opruimen en schoonhouden van je huis met kleine kinderen is al een fulltimebaan op zich. Daarom ben ik zo blij met mijn schoonmaakhulpje. In tegenstelling tot mijzelf, gaat de iRobot Roomba j7+  maar al te graag aan de slag om mijn huis schoon te maken. 

De j7+ wordt ondersteund door iRobot Genius 4.0 en beschikt over PrecisionVision Navigation. Daardoor wordt de stofzuiger slimmer na elk gebruik. De robot leert de beste manier om zich door je huis te bewegen en onthoudt specifieke kamers en meubels, om zo schoon te kunnen maken waar dat het hardst nodig is (de kinderkamers wellicht ;-)) 

Daarnaast is het in staat om het slingerende speelgoed en kleding van de kids te ontwijken en door middel van de Child & Pet Lock™ in de iRobot Home App kunnen jouw kinderen niet onbedoeld met de robotstofzuiger ‘spelen’.

Over allergieën bij kinderen hoef je je ook geen zorgen meer te maken, want de AllergenLock™-stofzuigerzak van de Roomba houdt nagenoeg alle schimmels en pollen tegen.

Je hebt belangrijkere dingen aan hun hoofd dan je druk te maken over stofzuigen. Daarom is de Roomba j7+ ontworpen om mee te denken en de behoeften van gebruikers op de eerste plaats te zetten. 

Het is een krachtig, handsfree schoonmaaksysteem met geavanceerde intelligentie voor het identificeren en vermijden van obstakels. De robotstofzuiger past zich aan de behoeften van jou aan, maakt schoon op basis van jouw individuele voorkeuren en schema’s en wordt na elk gebruik slimmer. Ook heeft de robot een mooi ontwerp dat bij elk huis past. Zo weet je zeker dat de schoonmaaktaken worden uitgevoerd op een manier die past bij jouw behoeften.

HANDIG, HANDIGER, HANDIGST 

De nieuwste digitale features van iRobot Genius 4.0 die ook worden ondersteund door de Roomba j7+ zijn: 

  • Clean While I’m Away – Robots moeten zich aanpassen aan jouw schema. Met behulp van de locatieservices op je telefoon kun je nu een gebied rondom je huis instellen, zodat de robot automatisch begint met schoonmaken als je telefoon het gebied verlaat, en weer stopt als je het gebied binnenkomt.
  • Smart Map Coaching en Room Name Suggestions – De robot leidt nieuwe klanten door de initiële installatie en hun schoonmaaktaken om hun Smart Map te personaliseren. Zo zorgt de robot ervoor dat de Smart Map geoptimaliseerd is om de robot op intelligente en efficiënte wijze door het huis te laten bewegen.
  • Cleaning Time Estimates – In tijdsnood? Vergeten om je robot aan te zetten en zijn je gasten al onderweg? Bekijk hoelang een schoonmaaktaak duurt met de nieuwe Clean Time Estimates. 
  • Quiet Drive – Als je een specifiek gebied moet schoonmaken, maar tijdens je andere bezigheden even niet gestoord wil worden, kun je de robot opdragen om zachtjes te doen als deze zich van en naar schoonmaaktaken verplaatst.

Hoe vaker je de iRobot Roomba j7+ gebruikt, hoe beter de schoonmaakervaring. Dankzij iRobot Genius leert de robotstofzuiger op interactieve wijze je voorkeuren kennen en past hij zich aan om je huis nog schoner te houden. 

Als de j7+ een obstakel tegenkomt, stuurt hij een foto naar de iRobot Home App, waarin je de robot kunt opdragen om het obstakel te vermijden of om eromheen schoon te maken. Daarnaast kun je feedback geven in de iRobot Home App over hoe de stofzuiger in de toekomst met zulke obstakels moet omgaan. Daardoor blijf je op de hoogte van rommel, zoals huisdierenuitwerpselen, in je huis en het verzekert dat de robot de taak met succes volbrengt.  

Omdat de j7+ specifieke kamers en de momenten waarop jij wilt schoonmaken onthoudt, kan de stofzuiger suggesties doen voor gepersonaliseerde schoonmaakschema’s, zoals in de keuken nadat je kinderen ontbeten hebben (bij ons altijd een chaos daarna!) 

En dankzij ondersteuning van iRobot Genius vraagt de j7+ je zelfs of je wilt schoonmaken als je van huis bent en of hij moet stoppen als je terugkomt.

Kortom; Roomba is mijn nieuwste vriend, en maakt het leven echt een stuk makkelijker! En zo hou ik weer meer tijd over om gezellig met mijn kinderen iets te doen! 

De Roomba j7+- en j7-robotstofzuigers zijn vanaf nu verkrijgbaar via irobot.nl en Coolblue. De Roomba j7+ heeft een adviesprijs van 999 euro. 

IF YOU LIKE IT! PIN IT!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.