5X GAVE VAKANTIEKAMPEN VOOR JOUW KIND

Juvigo

 

Vakantiekampen zijn in trek en dat is ook terug te zien in het aanbod! Je kan het zo gek nog niet bedenken of er is wel een zomerkamp voor. Van zeemeerminnenkamp tot voetbalkamp, voor ieder kind is er wel een match. Juvigo is de meest overzichtelijke website met hierop het ruimste aanbod aan vakantiekampen. Laat je inspireren, oriënteren en adviseren door hen! Lees gauw verder over de verschillende typen kampen die er zoal zijn. En wie weet vind je wel de perfecte invulling voor je zoon of dochter zijn vakantie. 

Watersportkampen

Deze type kampen vallen zeker onder de klassiekers! Iedereen is wel bekend met zeilkampen en surfkampen. Dat dit ‘de klassiekers’ zijn is dan ook niet zonder reden, ze zijn super leuk! Ze leren de basics van een van de watersporten, of kunnen hun vaardigheden nog verder ontwikkelen. Na afloop is er tijd om te genieten van het zomerse weer aan het water.

Er zijn ook zomerkampen waarbij verschillende watersporten met elkaar gecombineerd worden, handig als je kind niet kan kiezen tussen de verschillende sporten! 

Taalreizen

De perfecte balans tussen iets nieuws leren en plezier hebben kan je vinden tijdens een taalreis. Niet enkel Engels, maar ook Frans, Spaans en Duits kunnen verbeterd worden tijdens de vakantie. Perfecte voorbereiding voordat het nieuwe schooljaar begint, of als je zoon of dochter het simpelweg erg leuk lijkt om een tweede/derde/etc. taal te spreken. 

In thema.. 

Er zijn ook vakantiekampen die gericht zijn op een specifiek thema. Denk aan een zomerkamp met alleen maar meiden, een wielrenkamp of een kamp voor cooking masters. Dit is natuurlijk perfect voor een kind die interesse heeft in een van de specifieke thema’s. In het algemeen is dat natuurlijk de kracht van een vakantiekamp, dat kinderen met dezelfde hobby samen hun favoriete bezigheid kunnen uitoefenen.  

5x gave vakantiekampen voor jouw kind

Voor de echte avonturiers 

Is jouw dochter of zoon een échte avonturier? Laat hun innerlijke survival instinct dan de vrije loop tijdens een avonturenkamp. Onder andere gaan ze hier tijdens het kamp vlotten bouwen, kanoën of een kampvuur maken. Dit kan dichtbij huis of ze zoeken het avontuur op in het buitenland, bijvoorbeeld in Zweden of België.  

Creativiteit de vrije loop

Voor de creatievelingen onder ons zijn er ook kampen waar ze bezig gaan met knutselen, fashion, musicals en meer! Creativiteit vind je in diverse vormen en daarom zijn er ook allerlei soorten creakampen. 

5x gave vakantiekampen voor jouw kind

Computer/game kampen

Een zomerkamp waarbij kids met allemaal dezelfde interesse samenkomen: gamen! Leuk omdat ze dan ook samen kunnen gaan gamen, en natuurlijk de beste strategieën gaan bespreken. Er zijn zelfs kampen die draaien om een specifieke game, zoals Fortnite of Dungeons & Dragons. Uiteraard zal het gamen altijd afgewisseld worden met andere activiteiten, zo worden vierkante ogen voorkomen. 

Via Juvigo vind je een overzicht van een heleboel beschikbare kampen. Op deze manier kan je makkelijk al je opties bekijken. Filter op leeftijd, locatie, activiteiten etc. Daarnaast kan je je ook laten adviseren door het team of bij vragen contact opnemen. 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.