TIP VOOR DE ZOMERVAKANTIE: LAGUNA BEACH FAMILY CAMPS

De zomervakantie is in aantocht en Nederlanders willen dit jaar massaal op vakantie. Hoe de zomervakantie precies ingevuld gaat worden verschilt per persoon, maar voor iedereen die het liefst wakker wordt met het geluid van de zee op de achtergrond en bovendien op zoek is naar een verzorgde vakantie boordevol activiteiten voor het hele gezin is daar Laguna Beach Family Camps: hét unieke vakantieconcept voor jonge, actieve gezinnen.

Vakantievieren aan de kust

Het populaire concept dat vorig jaar tijdens de corona crisis is ontstaan bestaat deze zomer uit twee pop-up surf dorpen voor gezinnen met kinderen tussen de 6 en 16 jaar.

De surfdorpen aan het strand zijn van alle gemakken voorzien en bestaan uit bijzondere accommodaties, surf shacks, restaurants en lounges.

Het Nederlandse surfdorp genaamd Corfwater is gelegen in het Noord-Hollandse Petten.

Wie dit jaar liever de grens over gaat kan deze zomer terecht bij het surfdorp in Öland, het populairste en zonnigste eiland van Zweden.

Accommodaties zijn te vinden in de vorm van onder andere tipi’s, lodges en yurts en de hele zomer lang worden op beide locaties non-stop activiteiten voor jong en oud georganiseerd om het maximale uit de vakantie te halen.

Denk bijvoorbeeld aan surfen, suppen en raften maar ook aan bootcamps, yoga, freerunning, vlotten bouwen, kano, disc golf en zelfs een beach bios. Laguna beach Family Camps biedt een uniek concept voor actieve gezinnen.

Meer informatie over deze hotspot is te vinden op www.lagunabeachfamilycamps.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.