UNICKZ; STOERE STAPPERS!

unickz 4 unickz 6Unickz cap unickz unickz 5 unickz 3 unickz 7 unickz 1

Met de super stoere, degelijke maar oh zo fantastische stappers van Unickz blijven je voeten dit jaar lekker warm en droog. Nog leuker is het feit dat je de schoenen van Unickz zelf kunt ontwerpen. Je eigen customized schoenen! Versier ze met studs, talloze prints, borduursels, de naam van je kids, het kan allemaal en voor het hele gezin.

Unickz werkt met o.a. de merken Timberland, Vans en Allstars en zijn zoals gezegd voor groot en klein te ontwerpen en bestellen. Van babystuds (mt 17 -20) tot infant studs (20-26) tot kids studs (27-35). Dit is nog maar één van de vele leuke opties die Unickz je als klant biedt! Naast schoenen verkoopt Unickz ook stoere trucker caps en snapbacks. De caps en snapbacks zijn in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar en ook hier biedt Unickz je de mogelijkheid tot customizen. Eigenlijk zijn de mogelijkheden die Unickz je biedt oneindig en vooral erg leuk, origineel en hip. Leuk voor jezelf, maar ook leuk als cadeau voor 5 december of kraamcadeau. Ohja, voor de zuiderlingen onder ons…Unickz heeft ook een winkel op Strijp S in Eindhoven op de Torenallee 60-02.

 www.unickz.nl

LEES OOK;

 

Blog by Anouk van Kollenburg-van der Heijden. Anouk is moeder van twee schatten van meiden: Bo, bijna 5 jaar, en Milou, net 2 jaar oud. Zelf 34 jaar, woonachtig in Oirschot, Noord-Brabant en alweer 11 jaar samen met Bas. Inmiddels zo’n slordige 16 jaar werkzaam binnen de Rabobank, maar eigenlijk altijd al bezig geweest met interieur, kleding,DIY en op zoek naar “die ene” webshop die je MOET kennen… kort samengevat: altijd op zoek naar wat nieuws!

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.