TIP: DE LEUKE SPEELGOEDMANDEN VAN DE KLEINE JUNGLE 

speelgoedmanden

Opzoek naar een eyecatcher én een plek waar je het speelgoed van kids in kan bewaren? Dan tippen wij heel graag de speelgoedmanden van het nieuwe Nederlandse merk; De Kleine Jungle.

Simpele kinderkamers tover je om in een kleine jungle door middel van deze leuke speelgoedmanden. Groot voordeel; de speelgoedmanden van De Kleine Jungle zijn ook nog eens super laag geprijsd namelijk €13.95 per stuk, waardoor dit ook nog eens een budgetproof omtoverproces is. 

IDEAAL (KRAAM) CADEAU 

Daarnaast is het door de lage prijs, ook een heel erg leuk (kraam)cadeau voor een kleintje. Er is altijd plek voor nieuwe eyecatchers op een kinderkamer, dus dit maakt het in combi met de prijs echt een ideaal cadeau! De speelgoedmanden hebben allerlei leuke dierenthema’s, zoals olifanten, leeuwen en koala’s. Een speelgoedmand die voor de babykamer is uitgezocht, gaat gewoon mee met het opgroeiende kind. Van dit cadeau heeft het kind dus jaren plezier. Als je een mand als kraamcadeau geeft, kan hij bijvoorbeeld eerst nog gebruikt worden als wasmand, en pas later voor speelgoed. 

speelgoedmanden

ZELF OPRUIMEN WORDT NOG LEUKER

De speelgoedmanden worden gemaakt van milieuvriendelijk vilt en zijn licht van gewicht. Handig, want zo kun je samen met jouw peuter of kleuter opruimen. Het is ontzettend leuk om te zien hoe je kind kan opgaan in het spelen. Voor je het weet is de hele kinderkamer of je woonkamer bezaaid met speelgoed. Leer je kind dat opruimen na het spelen gewoon bij het leven hoort en maak van het opruimen óók een spelletje. Zo leren ze een stukje eigen verantwoordelijkheid en goed om te gaan met hun spullen. 

speelgoedmanden

OVER DE KLEINE JUNGLE 

Bij De Kleine Jungle zijn ze continu op zoek naar manieren om van een simpele kinderkamer een avontuurlijke en betoverende jungle te creëren. De speelgoedmanden zijn met zorg en liefde voor je samengesteld, met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en comfort. Mooie en kleurrijke designs waar functioneel en stijlvol prima samengaan! Een belangrijke drijfveer van de oprichters van De Kleine Jungle, is dat alle speelgoedmanden onderling te combineren moeten zijn. Hier wordt bewust rekening mee gehouden tijdens het ontwerpproces, zodat er een duurzame, tijdloze collectie ontstaat.De leuke speelgoedmanden shop je in DE WEBSHOP VAN DE KLEINE JUNGLE.  

 

IF YOU LIKE IT, PIN IT!

speelgoedmanden

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.