TIP 3 VOORJAARSVAKANTIE; DE KLEINE ZEEMEERMIN – DE MUSICAL

TIP 3 VOORJAARSVAKANTIE; DE KLEINE ZEEMEERMIN - DE MUSICAL

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen, woont de kleine zeemeermin. En jij kan haar bewonderen in de voorjaarsvakantie in het DeLaMar theater!

Vaar mee op swingende muziekgolven naar een kleurrijke onderwaterwereld in dit spetterende sprookje voor de hele familie. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning.

Op een dag redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip en wordt ze op slag verliefd. Maar de gemene tovenares Fien heeft alles gezien en gehoord in haar glazen bol. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje…zal de kleine zeemeermin de prins ooit weer zien?

Er is ook een sprookjesverkleedwedstrijd!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

Wanneer;
donderdag 21 februari 13.15 uur
donderdag 21 februari 15.30 uur

Meer info? Check DeLaMar 

Opzoek naar meer voorstellingen in de voorjaarsvakantie? Check;

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.