NIEUWE WINTERCOLLECTIE VAN SPROET & SPROUT IS TE CUTE

sproet-sprout-citymom-nl-1 sproet-sprout-citymom-nl-2 sproet-sprout-citymom-nl-3 sproet-sprout-citymom-nl-4 sproet-sprout-citymom-nl-5

Sproet en Sprout is opgericht in 2013 en toen schreef ik er al over. Ze begonnen met rompers en dat was natuurlijk een perfect kraamcadeau. Maar Sproet & Sprout is – net als baby’s – sindsdien snel gegroeid! 

De wintercollectie is echt prachtig en verkrijgbaar t/m maat 92. De gehele collectie is unisex dus zowel voor kleine boys als voor kleine girls draagbaar en bevat nog steeds de monochrome kleuren zwart, wit en grijs. Het zijn lekkere stoere items met fijne printjes en illustraties. Bij al deze unieke producten staat comfort voor de kleintjes voorop en dat voel je echt. De trui voor Fitz is makkelijk aan te trekken en de broek is van binnen echt zo extreem zacht dat ik  zou willen dat al zijn broeken die hij heeft deze kwaliteit heeft. Deze winter bestaat de collectie vooral uit knitwears van natuurlijke materialen zoals wol en katoen. Het thema van de collectie is het leven rond en om de Noordpool. Warme materialen, eskimo’s, walrussen en sneeuwballen natuurlijk!

www.sproet-sprout.nl

 

VOLG CITYMOM OOK OP INSTAGRAM! 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.