MAAK DE THUISBLIJF DAGEN RELAXTER IN JE JOGGINGPAK; DE FIJNSTE KIDS CHILLOUTFITS

We hebben nu twee weken binnenzitten / thuisblijven erop zitten. Ik weet niet hoe het met jullie mini’s zit, maar die van mij wilden dag 1 al meteen doorbrengen in hun pyjama. Ik ben niet zo van de pyjamadagen en trek het liefst ’s ochtends meteen kleding aan. Mijn kinderen denken daar echter heel anders over!

Aangezien we allemaal nog moesten wennen (en misschien nog steeds wel) aan deze situatie, sputterde ik niet tegen. Ze mochten hun pyjama aan houden.

Gedurende die dag zag ik allemaal foto’s op de socials voorbij komen waarop strakke schema’s stonden afgebeeld en las ik in verschillende artikelen dat structuur hetgeen is dat je je kinderen moet bieden in een situatie als deze.

Ik ben niet vies van een beetje structuur. Sterker nog; ik heb het zelf heel hard nodig. Ik maakte dus samen met mijn kinderen een plan; een schema met bijbehorende kaartjes.  Naast homeschooling (ze zitten in groep 2) bleef er op het schema nog genoeg tijd over voor dansen, spelen, filmpjes kijken en knutselen.

Na een kleine discussie kwamen we samen echter tot het besluit dat aankleden toch echt wel gewoon moest. Samen kozen we voor gemakkelijke kleding zonder teveel gedoe. Om die reden dragen wij nu elke dag een joggingpak/huispak.

Stiekem ben ik dol op dit soort comfortabele kleding en ik dacht zelfs al aan een eigen lijn Bobbi and Kate sportswear. Grote vraag is natuurlijk waar koop je een cool jogging/huispak? Ik ben eens gaan kijken online en het aanbod is groot en goed.

MINI-RODINI-TRAININGSJAS

MINI RODINI  

Allereerst kwam ik uit bij Mini Rodini. Zij hebben net drop 2 van hun lente/zomercollectie gelanceerd en daar zit echt een heel gaaf trainingspak tussen.

Het thema is tennis en naast dit pak zijn er ook mooie sweaters met bijpassende broeken. Sowieso is hun trainingspak dat altijd in de collectie zit perfect voor nu. En niet te vergeten al hun andere fijne items die je zo goed met elkaar kan combineren. Ik zag ook een hele leuke jurk, maar dat was helaas niet de afspraak.

ARKET

ARKET


Ik ben sowieso erg dol op basics en daarom nam ik ook even een kijkje in de webshop van Arket. Daar hebben ze voor zowel jongens als meisjes hele fijne joggingbroeken in verschillende kleuren.

Ook hebben zij hele toffe longsleeves met streepjes die wat mij betreft ook heel goed te combineren zijn met een sweatpants. Al snel viel mijn oog ook op een knalroze ‘boilersuit’; een soort kluspak/overall. Ook heel gemakkelijk voor buiten want dat pak zou je zelfs gewoon over je kleding aan kunnen trekken.

ADIDAS trainingspak kids

ADIDAS


Vind je het leuk om samen thuis er allemaal hetzelfde te zien, kies dan voor het retro Adidas trainingspak. Deze heb je in vele kleuren, maar misschien moet je in deze tijd dan juist voor rood gaan. Niemand die het ziet (dat hoop je tenminste) en het levert mooie familiekiekjes op.

MEER KINDERMODE INSPIRATIE? CHECK HET PINTEREST BORD COOLE KINDERMODE VAN CITYMOM

REPOSE-AMS

REPOSE AMS

Koop je liever een merk van eigen bodem; kijk dan eens bij Repose Ams. In hun lente/zomercollectie zit een aantal hele fijne basics zoals sweatpants in de kleuren paars en ‘crab red’, maar ook de ‘cloudy’ variant is erg leuk. Allen te combineren met bijpassende hoodies. 

HEMA

Mocht je minder willen uitgeven aan een fijn pak (want laten we hopen dat deze periode snel voorbij is), kijk dan ook gewoon bij de Hema. Ben altijd fan hun grijze en donkerblauwe joggingbroeken. Leuk te combineren met een vrolijke sweater en een paar Vans (sowieso dit alles combineren met Vans!).

LEES OOK VAN ANNE: DE MOOISTE MERKEN MET REGENLAARZEN VOOR KINDEREN

BLOG BY ANNE @bobbiandkate

Anne (39) woont samen met haar gezin in Naarden. Zij hebben een drieling (Micky, Alexander* en Bastiaan) en een labrador (Job). 
“Na 15 jaar werd Amsterdam ingeruild voor het Gooi en zegde ik mijn baan op. Het werd tijd voor iets anders, namelijk het op de kaart zetten van mijn eigen kinderkleding label: Bobbi and Kate. Al jaren droomde ik hiervan, maar elke keer was er wel weer een andere reden om het niet te doen. Tot het moment dat ik zelf moeder werd en je tot het besef komt dat het najagen van dromen misschien wel veel belangrijker is dan een drukke kantoorbaan. Nu ben ik al een paar jaar fulltime bezig met Bobbi and Kate en ik heb tot op de dag van vandaag geen minuut spijt gehad. Er komen zoveel leuke dingen bij kijken. Zo ook deze blog voor CITYMOM waarin ik voornamelijk zal schrijven over mooie (duurzame) kinderkledingmerken en eigenlijk alles wat cool is voor onze kleine vrienden.


Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.