WINTERPROOF MET DE MUTSEN VAN ESKIMOKIDS

eskimokids-citymom-nl-1eskimokids-citymom-nl-2 eskimokids-citymom-nl-3 eskimokids-citymom-nl-5 eskimokids-citymom-nl-4 eskimokids-citymom-nl-6

De dagen worden langzaam aan langer en de temperatuur past zich beetje bij beetje aan aan de winter. Het wordt kouder en dat vinden we helemaal niet erg, want we hebben de mutsen van Eskimokids ontdekt! 

Dit jaar kan je super hip de winter door en ook nog eens met warme oren. Dus laat die vorst maar komen, zet de botjes maar alvast in het vet en bovenal, laat die sneeuw maar komen!

Eskimokids verkoop namelijk de allerleukste, super hippe en warme mutsen voor zowel baby’s, kinderen als volwassen. Met volop keuze, zoals o.a. de varianten hound dog, cheetha, wolf, ijsbeer, eland en panda, is “de keuze reuze” en zit er gegarandeerd iets leuks voor jouzelf of kids bij.

Alle mutsen zijn binnen hun eigen groep (baby, kids of volwassen) ook nog eens in verschillende maten verkrijgbaar en ze kosten €29.95.

www.eskimokids.com

LEES OOK: HEEFT DE KINDERSLAAPKAMER DE JUISTE TEMPERATUUR

BLOG BY ANOUK VAN DER HEIJDEN

Moeder van twee schatten van meiden! Bo, bijna 5 jaar, en Milou, net 2 jaar oud. Zelf 34 jaar, woonachtig in Oirschot, Noord-Brabant en alweer 11 jaar samen met “papa Bas”. Altijd al bezig geweest met interieur, kleding, op zoek naar “die ene” webshop die je MOET kennen, DIY …kort samengevat: altijd op zoek naar wat nieuws! Stilzitten is aan mij dan ook niet echt besteed, maar met twee kinderen gaat dat eigenlijk ook als soort van vanzelf. Ik vind het heerlijk om m’n meiden groter te zien worden! Steeds weer nieuwe dingen leren en uitproberen, uitspraken waarbij je eigenlijk in de lach schiet, maar pedagogisch verantwoord toch echt je lach in moet houden bij voorkeur, (je hoort jezelf praten..) van school thuis te komen en weer een reeks letters achter elkaar opschrijven om vervolgens te vragen wat er staat…. Heerlijk!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.