SAY YES TO THE KIDS DRESS! DE PERFECTE WEDDING OUTFIT VOOR KLEINE MEISJES

DE PERFECTE WEDDING OUTFIT VOOR KLEINE MEISJES

Ik had nooit gedacht dat de zoektocht naar de outfit van mijn meisjes van drie en één jaar de moeilijkste zoektocht zou worden van het trouwen.

De zoektocht naar DE jurk voor je huwelijk wordt toch wel gezien als een van de belangrijkste onderdelen van trouwen. Daarom heb ik toen ik twee jaar geleden ten huwelijk werd gevraagd, grondig research gedaan naar DE jurk: door regelmatig Say yes to the dress te kijken op TLC.

Elk vrij moment Pinterest af te struinen naar plaatjes van MIJN jurk. Wanneer er tijd over was bladerde ik de Bruid en Bruidegom tijdschriften door die ik van mijn schoonmoeder had gekregen.

Stiekem had ik al sinds mijn 18e een plaatje van een bruidsjurk in mijn portemonnee zitten…! Ik weet niet of het hierdoor kwam, want over het algemeen ben ik over alle grote beslissingen een enorme twijfelaar, maar bij mijn eerste keer passen vond ik gewoon al DE jurk. Ok, ik heb de dag erna even getwijfeld, maar bij de tweede pas sessie was ik weer enorm gelukkig en tevreden. Dus wat is nu het probleem?

MEER KINDERMODE INSPIRATIE? CHECK HET PINTEREST BORD COOLE KINDERMODE VAN CITYMOM

Er zijn vier postzendingen vanuit Frankrijk, Amerika en Nederland weer geretourneerd! Dan heb je eindelijk de leuke schoenen gevonden voor de dochter van drie, zijn ze niet in de maat beschikbaar van de dochter van 1. Meerdere avonden heb ik het internet afgestruind met de hoop de memorabele woorden uit te kunnen spreken: YES to the kids’ dress, maar helaas.

SAY YES TO THE KIDS DRESS | CITYMOM.nl 2 SAY YES TO THE KIDS DRESS | CITYMOM.nl 5 SAY YES TO THE KIDS DRESS | CITYMOM.nl 6 SAY YES TO THE KIDS DRESS | CITYMOM.nl 7

Zes weken voor mijn huwelijk sloeg de paniek lichtelijk toe: er was al wel een optie van twee schattige witte jurkjes in dezelfde maat, maar de schoenen, het vestje en het tasje waren nog steeds een zoektocht.

Mijn dochters maakt het natuurlijk niks uit, die zijn meer bezig met de pannenkoeken die ze krijgen te eten op het huwelijk en diep vanbinnen vind ik deze zoektocht ook totaal overdreven en ben ik gewoon al blij als ze, al is het in hun luiers en onder de stroop van de pannenkoeken, vrolijk naar ons toe komen lopen met de ringen in hun hand. Maar het maakt het ‘plaatje’ wel iets meer af als er toch een leuke outfit bij komt kijken.

Toen gebeurde het opeens….Jaaaa YES YES YES to the kid’s dress: via www.donsje.nl vond ik DE tasjes! Teveel keuzes, zelfs mijn dochter van drie kon niet meer kiezen….al komt dat misschien wel vaker voor op deze leeftijd…

DE stoere en mooie vestjes werden via Nixnut ingeslagen en DE schoenen bij Zalando. De zoektocht zit er op, nu nog de zenuwen onder bedwang krijgen voor over vier weken wanneer er nog een keer YES gezegd gaat worden. We hebben er super veel zin in!!!!!!

Het huwelijk vond op 9.9.2017 op Terschelling plaats en helaas zorgde de voorspelling met weercijfer 1 ervoor dat de outfits last minute aangepast moesten worden en werden de sandaaltjes ingeruild voor een maillot met rode bergstein laarzen. En wat was het fantastisch!!!! Totaal clichématig omschreven, maar oprecht de mooiste dag uit ons leven en wat zagen onze meisjes er mooi uit!!!! 

BLOG BY LENNEKE VAN NES

 

LEES OOK: DONSJE; ZEER HOOG CUTENESS GEHALTE!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.