DIEREN VAN BABETTE’S WERELD

Babettes Wereld 5 Babettes Wereld 1 Babettes Wereld 2 Babettes Wereld 3 Babettes Wereld 4

Ontmoet Peep de Muis, Leo het Luipaard, Job de Giraffe en puppy Guus. Een aantal van de vele creaties uit Babette’s Wereld. Maker Babette Hofstede weet prachtige, kleur- en fantasierijke dierenkoppen tot leven te brengen met haar papier-maché kunsten. Ieder kopje is 100% handgemaakt zonder gebruik van een mal en daardoor ook uniek in zijn soort. Geïnspireerd door haar vier zonen, mooie mensen om haar heen, het dagelijkse leven en reizen is haar wereld er één vol van ideeën. Ze komt tijd tekort om al haar ideeën vorm te geven maar ben je op zoek naar een mooi dier dat zij nog niet in haar collectie heeft, dan gaat ze met liefde voor je aan de slag!

Alle dieren zijn onder de naam “Babettes Wereld” online verkrijgbaar, maar zijn ook live te bewonderen bij o.a. Coco-mat Amsterdam en Arnhem, Vinnies Deli en The Giftlab in Amsterdam en online via Thisisnotashop.nl. Ieder kopje is 100% handgemaakt. Daarnaast ontwikkelde Babette “Bram” en “Noor”, een dynamisch behang dat ze zelf ontwierp en binnenkort op de markt verkrijgbaar zal zijn. Deze zelfklevende magnetische stikker is een leuk alternatief voor het klassieke magneetbord. Het vinyl bevat ijzerdeeltjes waardoor je het profiel kunt gebruiken als memo bord of (met de separaat aan te schaffen kledingstukken) als aankleedpop voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Als kind was Babette Hofstede altijd al aan het fröbelen. Toch koos ze ervoor om Economie te gaan studeren, een keuze waar ze zelf nooit spijt van heeft gehad omdat het haar veel heeft gebracht. Desalniettemin werd het eind 2015 toch tijd voor haar om haar kinderhart te volgen en zo haar “creatieve ik” de ruimte te geven. Zo had ze eindelijk tijd om allerlei workshops te volgen variërend van papier-maché, handlettering, Japans borduren, papierscheppen, zeefdrukken en velerlei cursussen waaronder fotografie, tekenen en schilderen. Tot slot ook nog een volwaardige opleiding Grafisch Design.

Zelf in contact komen met Babette kan via goednieuws@babetteswereld.com.

LEES OOK:  IKONIC TOYS WOODEN ANIMALS FLORIS HOVERS

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.