NIXNUT; NIEUW NEDERLANDS LABEL

Nixnut :: CITYMOM.nl 1Nixnut :: CITYMOM.nl Nixnut :: CITYMOM.nl 3 Nixnut :: CITYMOM.nl 4 Nixnut :: CITYMOM.nl 5 Nixnut :: CITYMOM.nl 6 Nixnut :: CITYMOM.nl 7 Nixnut :: CITYMOM.nl 8Nixnut :: CITYMOM.nl 13 Nixnut :: CITYMOM.nl 9 Nixnut :: CITYMOM.nl 10 Nixnut :: CITYMOM.nl 11 Nixnut :: CITYMOM.nl 12

Ik hou altijd van verhalen over hoe mensen elkaar ontmoet hebben, hoe mensen ten huwelijk zijn gevraagd, waarom mensen een eigen bedrijf zijn gestart. Eigenlijk hoe dingen begonnen zijn. Hoe Nixnut is begonnen is ook een leuk verhaal! Het begon namelijk met een sms bericht; “ben net gaan winkelen en kan geen een babymerk vinden dat basic maar toch uniek is… laten we een babylabel opzetten samen”. Een jaar later is het label van de Nederlandse zusjes Otti & Renée Nix een feit!

En basic maar uniek is Nixnut zeker geworden. Op de foto is het soms moeilijk over te brengen maar je moet de kleding even gezien hebben, dan voel je echt hoe zacht het is en hoe goed afgewerkt. De stoffen zijn super mooi en ik houd van de details zoals de houten knopen in het vestje en het merkje van leer, gestikt op het shirtje. Aan de collectie is duidelijk veel aandacht geschonken en de liefde voor ‘kleine kleding’ straalt er vanaf. Deze chicks hebben gevoel voor stijl, dat is zeker! De kleuren in de collectie zijn naturel maar zeker niet saai door alle details. De kwaliteit is ook echt super en niet onbelangrijk, erg comfi voor je kleine. Ga het dus zelf ervaren en ‘mark my words’; Nixnut is here to stay!

www.nixnut.nl

 

 

1 Reactie

 1. gineke van duijn

  Geachte heer, mevrouw, Katwijk, 19 december 2019

  Een ongewone vtraag. De Commissie Oekraïne Katwijk organiseert jaarlijks 2 hulptransporten naar Oekraïne. Wij nemen dan heel veel kleding mee. In samenspraak met de Sociale Dienst in Zdolbuniv organiseren wij kledingbeursjes in kleine dorpjes. Velen leven daar onder het bestaansminimum. De Sociale Dienst nodigt de mensen hiervoor uit. Niet iedereen mag dus komen. De kledingbeursjes zijn iedere keer weer een happening. Met paard en wagen of met een kruiwagen of oude gammele fiets komen ze naar een dorpsgebouw. Zo ontroerend . Zo dankbaar dat ze zijn.
  Wij krijgen van Miss Etam ( distributiecentrum Zoetermeer) de afgeschreven dameskleding. Deze komt retour via de postorder route.
  Wij zitten te springen om kinderkleding.
  Onze vraag is of er bij u ook kleding terugkomt waar niets meer meegedaan wordt. Indien u hier geen bestemming voor heeft dan willen wij dit heel graag ontvangen. Alle kleding gaat naar Oekraïne. In Nederland wordt niets verkocht. Wij zijn zelf steeds bij de uitdeling van de kleding in Oekraïne aanwezig.

  Hopelijk kunt u wat voor ons betekenen…
  Met vriendelijke groeten Gineke van Duijn, voorzitter Commissie Oekraïne Katwijk

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.