DONSJE; ZEER HOOG CUTENESS GEHALTE!

Donsje Amsterdam SS17 7 Donsje Amsterdam SS17 8 Donsje Amsterdam SS17 11 Donsje Amsterdam SS17 9 Donsje Amsterdam SS17 12

Bijna elk succesverhaal begint vaak bij iets wat je mist… Ook zo bij Donsje! Oprichtster Florentine van Oosten Slingeland richtte in 2013 Donsje op omdat ze niet de perfecte babyschoen voor haar dochter kon vinden. Ik denk niet dat ze zelf voorspeld had dat Donsje zo’n succes zou worden. Maar de schoentjes worden inmiddels over de hele wereld verkocht – van Tokyo en Australie tot Denmarken – en ook bij Barneys in New York! Van succes is hier iniedergeval zeker sprake! Heel eerlijk gezegd ken ik ook geen cutere babyschoen dan deze fijne exemplaren! 

Toen ik zwanger was van Bobbi bestond Donsje nog niet maar toen ik in verwachting was van Fitz in 2015 wist ik een ding: de schoentjes van Donsje komen op mijn kraamcadeau-wist-list te staan. Mijn lieve vriendinnetjes waren natuurlijk zo aardig aan mijn wensen te voldoen en daar was ik héél blij mee! Dit cadeautje zal altijd speciaal blijven omdat het de eerste schoentjes zijn waarop Fitz zijn eerste stappen heeft gedaan! Gelukkig gaat Donsje tot 2 jaar dus kan ik nog even door en dat doe ik natuurlijk ook!  Het volgende paar draagt hij alweer, namelijk de extreem schattige leeuwen schoentjes! Voor de zomer heb ik voor hem de fijne leren sandaaltjes! De schoentjes (gemaakt van hoge kwaliteit leer) hebben echt een extreme cute factor, maar ook de accessoires zoals de tasjes en hoeden zijn te lief. De schoenen gaan maar tot twee jaar helaas maar van de accessoires kan ik door Bobbi iniedergeval nog jaren van gaan genieten!

 

www.donsje.com

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.