SPIEGEL OP MAAT LATEN MAKEN

Tadaaaaa daar is ie; de finishing touch van de woonkamer; de spiegel op de muur achter het kookeiland. Ik wilde een grote spiegel in brons op maat laten maken, en die vond ik via Glaswebwinkel. 

Ben je ook opzoek naar een spiegel om op maat te laten maken voor je spiegelwand? Fijne van op maat laten maken is, dat je hem bijvoorbeeld ook over de gehele lente of over de gehele breedte van een muur kan laten lopen. Je kan dus zelfs een volledige muur bekleden met een spiegelwand.

Spiegelwanden kom je vaak tegen in de badkamer. De muur boven de wastafel is een perfecte plek voor een op maat gemaakte spiegelwand. Maar in de woonkamer zoals ik heb gedaan kan natuurlijk ook! Een spiegel maakte de ruimte groter, door de diepte die de spiegel geeft. Dus ideaal als je een smalle kamer hebt. 

Gekleurde spiegel op maat

Als je een spiegel op maat laat maken bij glaswebwinkel, moet je rekening houden dat de spiegel door de voordeur past. De spiegel in mijn woonkamer is daarom in twee delen. 

Met spiegellijm, plak je de spiegel heel makkelijk zelf op de muur. Daar hoef je dus geen klusjesman voor laten komen. 

Mijn spiegel zijn 2 spiegels in brons van 640 x 2260 mm – 6mm dik – plat poly geslepen randen

De totaalprijs van mijn spiegel is € 468,43 dat is incl. bezorging en BTW.

De levertijd voor spiegels is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Je kan de spiegel ook ophalen in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter. 

Wil je eens iets anders dan een standaard verzilverde spiegel? Dan is de spiegel grijs of de spiegel brons wellicht iets voor je. De gekleurde spiegels zijn donkerder getint dan een standaard spiegel zilver. Voor decoratieve toepassingen of om meer sfeer in de ruimte te brengen, zijn dit de ideale spiegels. 

Twijfel je of een standaard verzilverde spiegel of een gekleurde spiegel in je interieur past dan zou je vooraf eerst staaltjes kunnen bestellen om zo de juiste kleur te bepalen.

Spiegel zonder geslepen randen of met geslepen randen (plat poly geslepen)

Een gekleurde spiegel zonder randafwerking, wordt hoofdzakelijk gebruikt om in een lijst te plaatsen, zodat de rand niet aangeraakt kan worden en ook niet meer zichtbaar is. Bij een ongeslepen spiegel zal de rand oneffen en rafelig kunnen zijn. Voor gekleurde maatwerk spiegels waarbij de randen strak afgewerkt moeten zijn en bovendien niet meer scherp, dan is de plat poly geslepen variant van de spiegel een betere keuze. De randen zijn geslepen, waardoor ze strak zijn afgewerkt en niet meer scherp zijn. Zo hoeft de spiegel niet in een lijst of frame geplaatst te worden. De spiegel kan direct aan de wand gemonteerd worden.

Afwijkende vorm nodig? Ook voor een ronde spiegel op maat, driehoek of andere afwijkende vorm ben je bij Glaswebwinkel.nl aan het juiste adres. Zij kunnen het allemaal op maat voor je produceren.

Ik ben echt heel erg blij met het resultaat! Check maar hieronder de before afbeelding, veel saaier zonder spiegel toch! 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.