LEUKE ACTIVITEIT: SLOEP HUREN IN AMSTERDAM VIA CANAL MOTORBOATS 

canal motorboats - sloep huren amsterdam

Persoonlijk vind ik het een van de leukste dingen om te doen in Amsterdam; een bootje huren en lekker varen over de Amsterdamse grachten. Lekkere snacks mee, een wijntje, zon op je hoofd en kijken naar die mooie huizen waar je langs vaart. Ook met kinderen is een sloep huren heel leuk om te doen. Ik vertel je in deze blog waar dat het beste kan in Amsterdam. 

Ik wilde altijd zelf een bootje, maar sinds ik het huren heb ontdekt van een sloep, ben ik van dat idee af. 

Je huurt de boot voor een paar uurtjes (of langer natuurlijk!), maar je hebt zelf geen goede met onderhoud, ligplek, schoonhouden van de boot etc.

Dus is het lekker weer en heb ik tijd, dan kijk ik op de site van Canal Motorboats en book ik online daar mijn boot! 

Vaak direct naar schooltijd, dus 15.15 uit, ik boek de boot dan 15.45 voor 2 uurtjes, en dan 18.00 weer thuis om te eten. Super leuke middag besteding met lekker weer. Dit doe ik vaak met een vriendinnetje en haar kids, dan kletsen wij bij, en deel je ook de kosten. 

Sloop huren bij Canal Motorboats 

Canal Motorboats is dé sloepverhuur in Amsterdam Centrum. Ze bestaan al sinds 1996 en is hiermee één van de oudste (engoedkoopste) sloepverhuur in Amsterdam. De sloepen hebben plek max. 8 personen. Een vaarbewijs is niet nodig. 

De sloepverhuur zit midden in het centrum van Amsterdam bij het Westerdok. Een makkelijke plek om te bereiken met de auto, ov of fiets. Door deze goede locatie vaar je direct de mooiste grachten van Amsterdam. 

De sloep

  • Elektrisch
  • Zelf varen
  • Plek voor 8 personen
  • Stuurwiel
  • Opbergvakken voor spullen

Goedkope sloepverhuur in Amsterdam

De sloepverhuur tarieven van Canal Motorboats zijn zeer voordelig. Zij zijn één van de goedkoopste sloepverhuurders in Amsterdam. Je betaalt een voordelig starttarief. Voor elk uur langer varen betaal je een laag uurtarief.

  • Eerste 2 uur: €100
  • Elk opvolgend uur: €50 per uur

Super Deal: Tijdelijk €80 ipv €100 voor 2 uur varen van maandag tot en met vrijdag.

canal motorboats - sloep huren amsterdam

Sloepverhuur met leuke activiteiten

Ga je varen met je kinderen, dan is CANAL MOTORBOATS ook een goede optie, ze bieden namelijk de leukste activiteiten aan voor tijdens het varen. Wil jij een leuke bootspeurtocht doen of plastic vissen uit de grachten? Dat kan! Dit is geheel kosteloos. Zij zorgen ervoor dat alle instrumenten aanwezig zijn aan boord. 

Zet het in de opmerkingen bij het plaatsen van een reservering als je hier gebruik van wilt maken. Heb je andere speciale wensen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat krijg je mee aan boord?

Als je een sloep huurt krijg je standaard een aantal dingen mee aan boord. Zij zorgen ervoor dat er in ieder geval comfortabele kussens, dekens en een vaarkaart van de grachten aanwezig zijn. Het is ook mogelijk om zwemvesten voor kinderen mee te krijgen! Verder zelf wat eten en drinken meenemen en GO! 

Heb ik je op goede ideeen gebracht? Boek dan een sloep via: canalmotorboats.com

 

BLOG BY BETTINA @bettina.neseker 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.