SLEEP EVE HEEFT NU OOK HEERLIJK BABY EN KINDERMATRAS!

eve sleep eve sleep eve sleep eve sleep even sleep eve sleep

GOED NIEUWS! CITYMOM sliep zelf al heerlijk op een eve matras! De reden van mijn goede nachtrust! Maar nu kunnen ook mijn kleine spruiten de hele nacht lekker slapen! Eve heeft haar assortiment uitgebreid met een baby -en kindermatras. Een smaakvol design-matras ontworpen voor het optimale comfort en ondersteuning van baby’s en kleuters gedurende hun eerste jaren.

Materiaal eve matras 

De eve matras, geproduceerd in Engeland, is samengesteld van materialen van de beste kwaliteit. Het is een pocketverenmatras dat baby’s en kleuters een uitstekende ondersteuning geeft. De matras bevat een ‘nursery grade foam’ laag; die garantie biedt dat de matras aan alle veiligheidsvoorschriften voor baby’s en kleuters voldoet en bevat geen schadelijke chemicaliën. De matras bevat een waterdichte beschermlaag over de volle lengte. Deze beschermlaag, tussen de matrashoes en het “nursery grade foam”, beschermt tegen doorlekken en morsen. De hoes van de matras is gemaakt van innovatieve superzachte Cairfull® 3D stof. Het materiaal is wasbaar op 60 graden, droogt snel en is 400 keer meer ademend dan de standaard stoffen waarvan matrassen gemaakt worden.

Garanties van eve

De eve babymatras is zorgvuldig getest en voldoet aan alle UK en Europese veiligheidsstandaarden voor matrassen. De eve babymatras wordt binnen twee tot drie werkdagen geleverd. De matras mag 30 dagen getest worden waarna het kosteloos retour gestuurd kan worden. Op ieder eve baby -en kleutermatras zit 3 jaar garantie.

Afmetingen

De eve matras is verkrijgbaar in twee maten en is geschikt voor baby’s en kleuters tot 6 jaar.
Eve babymatras: 60cmx120cm – €150
Eve kindermatras: 70cmx140cm – €180

Over Sleep eve

Eve is van mening dat iedereen een perfecte start verdient. Met als doelstelling slaapproducten te ontwerpen die ‘simply beautiful en beautifully simple’ zijn belooft eve een energieke ochtend en een productieve dag. Eve gelooft dat iedere geweldige dag de avond ervoor al begint. Opgericht in Londen is Sleep eve inmiddels uitgerold door heel Europa. Sleep eve heeft de ambitie om de ingedutte slaapindustrie te prikkelen met meer gemak, klant is koning-service en superieure producten waarbij de kwaliteit belangrijker is dan de prijs. De matras is vanaf nu te bestellen via www.sleepeve.nl.

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.