APRIL ELEVEN – CLEAN & SIMPELE ACCESSOIRES VOOR DE KINDERKAMER

april-eleven 2 april-eleven 4 april-eleven 5 april-eleven 6

April Eleven | CITYMOM.nl 1 April Eleven | CITYMOM.nl 3 April Eleven | CITYMOM.nl 4 April Eleven | CITYMOM.nl 6 April Eleven | CITYMOM.nl 9

Ik ben een super groot fan van de mooie producten van April Eleven voor de kinderkamer. Minimalistisch met een natuurlijke look (door het mooie hout) en met een Scandinavische touch. Ze lijken simpel maar ik vind ze vooral heel grappig en mooi. Een spiegel in de vorm van een ijsje, ballon of superheld. Een kapstok, lampje, haken en mobiel. Ik kan niet kiezen wat ik het leukst vind en het liefst wil ik gewoon ALLES kopen en zo’n mooie kamer creëren als op de foto’s! Zelf hebben we trouwens thuis de badman spiegel. Die niet in de kinderkamer hangt maar in de hal als je binnenkomt. Wel gekocht met de intentie voor de kinderkamer maar deze was leuk voor de hele familie!

 

www.aprileleven.fr

photo credit: Claire Saucaz 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.