12X INSPIRATIE; OPENHAARD IN DE KINDERKAMER

babiekinsmag.com:category:roomkins: Lege openhaard op de kinderkamer 1 Lege openhaard op de kinderkamer 2 Lege openhaard op de kinderkamer 3 Lege openhaard op de kinderkamer 4 Lege openhaard op de kinderkamer 5
royalroulotte.com:project:renovation-decoration-maison-fontainebleau-300m2: www.designmom.com:living-with-kids-courtney-adamo: www.idealhome.co.uk: www.insideout.com.au: www.room-to-bloom.com:

Ben jij gezegend met een openhaard in huis? LUCKY YOU! Ik ben jaloers! Een openhaard vind ik het gezelligste wat er is. Niet alleen de warmte is fijn, maar het ruikt ook zo lekker en is gewoon zo knus. Sommige huizen hebben in meerdere kamers in huis een openhaard, dat is pas echt boffen! Maar een openhaard in de kinderkamer, die steek je waarschijnlijk niet aan!

Dus is een openhaard perfect als decoratie. Een schouw staat immers altijd mooi. Of er nou wel of niet een haard in zit. Dus hoe stijl je de openhaard in de kinderkamer? Door er bijvoorbeeld knuffels in te doen. Plankjes in te maken, zodat je er boekjes op kan zetten. Of je maakt er een eyecatcher van door hem in een opvallende kleur te schilderen. Een poppenkast past er ook precies tussen… Genoeg styling inspiratie iniedergeval met de foto’s van deze 12 kinderkamers.

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

1 Reactie

  1. Aneta

    Ziet er prachtig uit allemaal! heel leuk dat je er bijvoorbeeld een boeken kast van kunt maken. Helaas heb ik zelf geen openbaart in huis

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.