KINDERKAMERS DIE DE ‘WANDHAAK TREND’ ROCKEN IN STIJL + TIP WAAR JE DIE KOOPT

kinderkamers die de wandhaak trend rocken in stijl

Opeens ploepte ie op, in verschillende kinderkamers op Pinterest & Instagram; de houten wandhaak. Ik zag ‘m, en toen steeds vaker! Ja hoor; het is een heuse trend geworden, zo’n wandhaak op de kinderkamer! 

Maar geef ze geen ongelijk, want zo’n houten wandhaak is super handig! Je kan hem perfect gebruiken als plek om leuke dingen te laten zien. Je kan er leuke outfits aan hangen, tasjes, of schilderijtjes op zetten.

Ik ben fan van de houten wandhaak!

Oh oh oh ik ben fan! Aangezien ik ben bezig met de restyling van de slaapkamer van Bobbi & Fitz; ze slapen nu namelijk sinds kort samen op een kamer! Dus zo’n houten wandhaak vind ik een top toevoeging. Maar na moeilijk lange zoeken op Etsy & Marktplaats kon ik hem nog steeds niet vinden.

Tot vandaag! Ik had @_elisee_o een berichtje op Instagram gestuurd om te vragen waar zij hem vandaag had. En hij blijkt gewoon bij H&M Home verkrijgbaar te zijn! Hij is er in 2 maten. Hieronder op de foto zie je de langste. Die is 61 cm.
kinderkamers die de wandhaak trend rocken in stijlJe begrijpt dat ie diezelfde ochtend nog in mijn winkelwagentje zat en nu onderweg is naar mijn huis! Ik kan niet wachten hem op te hangen en te gaan stijlen!

Hieronder 10 kinderkamers die deze houten wandhaak trend helemaal rocken in stijl! Laat je inspireren! Waarschijnlijk hangt er binnenkort ook op jullie kinderkamer zo’n mooie houten rek aan de muur!

kinderkamers die de wandhaak trend rocken in stijl

photo credits; beton-studios

kinderkamers die de wandhaak trend rocken in stijl

Pinterest

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.