Wall decoration Inspiration Amy’s Room

kralenkettingen dromenvangerDromenvangers op een rijPoster never grow up Sukha vogels sukhavogelenleeuwsukha : CITYMOM.nlOlifant

Onze inrichting van huis veranderd regelmatig, bank op een andere plek, tafel schuiven, nieuwe kussens, iets anders aan de muur, ik kan me er altijd helemaal in verliezen en van tevoren lang over nadenken. De kamer van Amy heb ik echter helemaal op mijn gevoel gedaan. Haar kamer was eerst onze slaapkamer en daar heeft ze een olijfgroene muur aan over gehouden. Veel meubels hadden we al, dus de basis was snel gelegd. Ik wilde geen meisje meisje kamer, maar ze mag zich wel een prinses voelen. Dus hebben we voor een marrokaanse lamp gekozen die allemaal mooie schaduwen geeft als deze aan staat. Voor de rest heb ik het rustig wit gehouden met veel dieren en kleurtjes en mooie dingen aan de muur.

Een aantal van mijn favoriete items voor op de muur zijn:

  • De dromenvanger van Bisou de Lou
  • De kralen van Sukha
  • De zwaantjes van Sukha
  • De witte olifantenkop van karton
  • Poster; Never grow up

 

Blog & photo’s Mieke Schuurman

Mieke is moeder van Amy (geboren februari 2014) en al 13 jaar samen met haar lief. Woont sinds haar studie in Rotterdam en had nooit gedacht dat zij daar zou blijven hangen. Nu met het dertigersdilemma onder de arm de wereld aan het ontdekken! Net begonnen als sporttrainer bij Mom in Balance en start binnenkort met de opleiding voor kinderyoga. Altijd bezig met interieur, mode, muziek en reizen en deelt graag haar nieuwe ontdekkingen met ons vanaf nu op CITYMOM.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.