REPOSE AMS X ARCHIVE STORE = BLANKET#1

Repose AMS x Archive Store Repose AMS x Archive Store 7 Repose AMS x Archive Store 6 Repose AMS x Archive Store 10 Repose AMS x Archive Store 9 Repose AMS x Archive Store 5 Repose AMS x Archive Store 2 Repose AMS x Archive Store 3 Repose AMS x Archive Store VOOR

De Amsterdamse kids conceptstore Archive Store; home of the little gatherer slaat de handen in een met het mooie kindermerk Repose Amsterdam. Samen hebben zij Blanket#1 ontwikkeld in hun eigen kleur genaamd Charcoal.

“Het fijnste en mooiste kinder dekentje wilden we heel graag ook onder onze eigen naam produceren, en hoe leuk om dat samen te doen met iemand die al het beste dekentje in haar collectie heeft.” Voor de allerkleinsten zie je vooral veel zoete kleurtjes of dekentjes met prints. Archive Store verkoopt beddengoed in mooie effen kleuren in linnen en gewassen katoen, ook in donkere kleuren als verwassen zwart en donker grijs. Kleuren en van een kwaliteit waar je zelf het liefst ook onder slaapt. Met name de zwarte kleur is erg populair zo merkten zij. “Waar velen in eerste instantie niet denken aan zwart in de kinderkamer durven wij dat goed aan. Zolang je met natuurlijke materialen werkt en combineert met zachtere tinten zijn juist deze volwassen kleuren prachtig, ook in de kinderkamer.” Zo noemen zij zich niet voor niets een kinderwinkel voor volwassenen. Alleen een wollen dekentje ontbrak nog in hun collectie! De afmeting is 100 x 85 cm, gemaakt van 100% zachte lamswol en kost €79. Repose AMS staat voor simplicity, design and high quality en dat zie en voel je direct met het dekentje in handen. Voor vele fans zoals wij is deze samenwerking een logisch vervolg en een match made in heaven. Ook zijn wij erg onder de indruk van de mooie foto’s die Ivana Kuluz maakte! Toch om bij weg te dromen!

 

Blanket #1 is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Archive Store of online via www.archive-store.nl.

Photocredits; Ivana Kuluz

1 Reactie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.