WORKSHOPS VOOR KIDS VAN KUNSTENAARS IN STEDELIJK MUSEUM!

Petit Bateau en het Stedelijk Museum Amsterdam

Het Franse kinderkledingmerk Petit Bateau en het Stedelijk Museum Amsterdam gaan samenwerken! Geef je op voor een workshops gegeven door een échte kunstenaar! 

Petit Bateau kondigt met trots een partnership aan met het Stedelijk Museum Amsterdam. De samenwerking tussen beiden ontstond als een ontmoeting tussen twee gelijkgestemden met een kleurrijke artistieke geschiedenis. Beiden delen dezelfde ambitie: het stimuleren en verrijken van de (jonge) creatieve geest. Het resultaat van de samenwerking is een serie workshops in het Stedelijk Museum Amsterdam gericht op kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Studio’s Stedelijk

Nieuwsgierige bezoekers van 6 tot 12 jaar gaan met Petit Bateau in september, oktober en november op zondagmiddag (om 14.00 uur) naar de studio’s van het Stedelijk Museum. Daar krijgen zij een bijzondere workshop van een kunstenaar of ontwerper en gaan zelf aan de slag met tips uit de eerste hand. Vinden jouw kinderen het leuk om te leren van een échte kunstenaar?

Geef je op voor een van de volgende Kunstenaarsworkshops:

Zondag 16 september workshop door Joppe Rover, Illustrator
Zondag 23 september Familierondleiding
Zondag 30 september workshop door Marleen Sleeuwits, fotograaf & industrieel ontwerper
Zondag 7 oktober Familierondleiding
Zondag 14 oktober workshop door Joppe Rover, illustrator
Zondag 21 oktober Familierondleiding
Zaterdag 27 oktober workshop door Dewy Elsinga
Zondag 28 oktober workshop door Dewi Elsinga
Zondag 4 november Familierondleiding
Zondag 11 november workshop door Gees Voorhees
Zondag 18 november Familierondleiding

Over het Stedelijk Museum Amsterdam

Het Stedelijk Museum is de plek waar iedereen moderne en hedendaagse kunst en vormgeving kan ontdekken en beleven. De missie van het Stedelijk is om het leven van mensen te verrijken met moderne en hedendaagse kunst en vormgeving. Met hun collectie, tentoonstellingen, publicaties, onderzoek en educatieve programma’s bieden ze nieuwe inzichten in het nu – zowel op individueel als op maatschappelijk niveau. Bij het creëren van de interacties tussen publiek en kunst laten ze zich inspireren door de dialoog met kunstenaars.

Klik hier om op de hoogte te blijven van alle Kunstenaarsworkshops.

Over Petit Bateau

Petit Bateau doet er alles aan om iets uit de kindertijd levend te houden, o.a. door middel van originele parterships. Zo lieten Claude Ponti en Hervé Tullet, emblematische auteurs van uitgeverij l’Ecole des loisirs, Keith Haring, Deyrolle en Marie-Agnès Gillot om beurten hun fantasie al de vrije loop op T-shirts, ondergoed en iconische kledingstukken van het merk. Ook steunt Petit Bateau jonge creatieve geesten via een innovatieve samenwerking met het Internationaal Festival van de Mode en de Fotografie van Hyères. Daarnaast werkt Petit Bateau regelmatig samen met modeontwerpers, waaronder Carven, Tsumori, Chisato, Cédric Charlier, de heer Christian Lacroix, het modehuis Kitsuné en Ines de la Fressange.

Kijk ook op de website van Petit Bateau om zelf thuis knutselwerken en spelletjes te maken!

LEES OOK;

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.