DE NIKE AIR MAX 97; TE COOLE SNEAKERKEUZE OOK VOOR KINDEREN

Keuzes, keuzes, keuzes. Heb je ze misschien net gemaakt om de kinderkamer weer op te vrolijken, doemt de volgende op. Sneakers voor jouw spruit! De webwinkels, boutique-shops en sportwinkels liggen daar natuurlijk ook vol mee. We maken het simpel voor je. Check  de Nike Air Max 97 voor kinderen het was al de musthave sneaker voor volwassenen afgelopen zomer maar nu is het de musthave voor kinderen! 

Banjert jouw kind deze herfst ook over straat met deze hippe sneaker? Nike brengt met de Air Max 97 voor kinderen een schoen die overgeslagen is uit de succesvolle Nike Air Max-collectie. Je weet het vast wel, de eerste schoen van Nike die met een transparante luchtkamer van de band kwam rollen. Een welbekende uiting van het rebelse karakter van het merk. Lees je mee voor de kenmerken van dit kindermodel?

De Nike Air Max 97 voor kinderen

Ook de Nike Air Max 97 voor kinderen heeft een opvallende luchtkamer in de zool. Rondom de schoen, behalve aan de voorkant, is deze luchtkamer niet te missen. Vrolijk dansende kinderen is het gevolg, alsof ze op verende wolkjes lopen. Het model valt verder op door de strepen textuur op het bovenwerk van de schoen. Deze strepen lopen rond en geven de schoen een bijzonder levendig karakter. De onderkant van de zool geeft meer dan voldoende grip voor de patronen. De responsieve demping zorgt ervoor dat de ondersteuning voor de kindervoeten ideaal is. Zowel op het schoolplein als op het veld. Of op die speelplaats bij jou om de hoek.

MEER KINDERMODE INSPIRATIE? CHECK HET PINTEREST BORD COOLE KINDERMODE VAN CITYMOM

We maken het nog makkelijker voor jou, als hippe MOM, door ook een kleurencombinatie uit te lichten. De gouden edities zijn misschien wel het populairst op dit moment. Wit, roze en turquoise doen de vriendjes en vriendinnetjes van jouw kind ook versteld staan. In deze olijke kleurencombinatie springt je kind vrolijk de herfst door. Zowel de buiten als de binnenkant van deze uitgave heeft de turquoise kleur.

Nike zou Nike niet zijn als ze ervoor gezorgd hebben dat de sneakers als gegoten om ieders voet zitten. Comfort door de uitgesproken Air-demping, een soepele pasvorm en een mooie omsluiting door het vetersysteem. Zie jij de schoen al voor je, om de voeten van die kleine die naast je loopt?

LEES OOK: FIJNE BABYMODE MERKEN

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.