10X DIERENPRINTS VOOR KINDEREN WE LOVE

10X DIERENPRINTS WE LOVE
Mijn Guilty Pleasure blijft een luipaard printje / dierenprint of een nepbontje. Nog voordat het dierenprintje voor iedereen (voor sommige wordt dat het helaas nooit!) acceptabel was. Vriendlief ziet mij elke keer weer aankomen met een nieuw kledingstuk met het bekende printje…

MEER KINDERMODE INSPIRATIE? CHECK HET PINTEREST BORD COOLE KINDERMODE VAN CITYMOM

Ik merkte bij mezelf dat ik vrij terughoudend was om mijn oudste boy in een dergelijk printje te hijsen, wat ook te maken heeft met de ‘goedkeuring’ van vriendlief. Maar nu ik ook een dochtertje heb van 1.5 jaar, mag/ga ik all out! Het fijne is dat er tegenwoordig ook veel aanbod is in dierenprintjes voor kids, ik zet 10 leuke stuks voor je op een rij!

1. trui met pantermouwen; Mango €10.99
2. Rode Jurk; Claesen’s €39.95
3. Jasje Hema €25
4. Rugtas Scotch R’Belle €79.95
5. Haarelastiekjes Zara Kids €3.95
6. Legging Name It €19.95
7. Jurk PopupShop
8. Trui met panters Zara Kids €9.95
9. Slaapzak H&M €19.99
10. Schoenen Vingino €89.99

LEES OOK;

 

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH @maartjeisblond

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax van 2 jaar en onze pasgeboren tweeling. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.