WINTERCOLLECTIE TAPETE: GRAPHIC OUTFITS

tapete tapete tapete tapete tapete tapete tapete tapete

Het kinderkledingmerk Tapete ontwerpt kwalitatief hoogwaardige collecties met prachtige grafische prints voor kids van 0 – 10 jaar. Mooie graphics die een enorme aantrekkingskracht hebben op kinderen. Kids love it!

Little Label en Tapete

Afgelopen jaar zijn Little Label en Tapete een samenwerking aangegaan. Omdat de mooie strakke basic stijl van Little Label verwantschap heeft met de sweats en jerseys van Tapete, en beide merken elkaar al een aantal jaren als collega’s kennen, is besloten de krachten te bundelen en elkaar te versterken in een inspirerend nieuw samenwerkingsverband. Samen met de ontwerpster Judith Vulkers van Tapete is de nieuwe wintercollectie ontworpen. Een te gekke grafische collectie is het resultaat!

Wintercollectie voor kids tot 10 jaar

Er is met enorm veel plezier gewerkt aan een vernieuwde Tapete collectie met coole graphics. De collectie is fors uitgebreid met een aantal nieuwe stijlen. Een collectie met veel nieuwe characters en een aantal succesvolle prints keren terug. De prints staan op jurkjes, shirts en sweaters voor jongens en meisjes. Ook is er een newborn collectie met prints voor de allerkleinsten.

Over Tapete 

Tapete is een Nederlands merk voor baby’s en kids van nul tot en met tien jaar. De collectie wordt verkocht via geselecteerde trendy kinderwinkels in Europa en via de eigen webshop. De collectie is volledig in organic cotton.

www.tapete.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.