NIEUW VAN DE KRAT; DE SNELLE GEZINSKRAT

De Gezinskrat | CITYMOM.nl

Drie gezonde, lekkere en kindvriendelijke maaltijden voor het hele gezin bij je thuisbezorgd in een kratje. Sounds like a plan toch? 

Ik was voordat ik kinderen kreeg al fan van de Krat. Deste leuker dat ze nu (eindelijk) ook een Gezinskrat hebben toegevoegd aan hun assortiment. Deze krat is alles wat je zoekt voor grote en kleine mensen: de ingrediënten zijn uit het seizoen, komen uit je eigen Kikkerland en zijn vaak bio. Ze bevatten geen onnodig verpakkingsmateriaal en worden elke week bij je thuisbezorgd, zodat jij zonder stress gelijk aan de kook kunt.

Never a dull moment

Elke dag verantwoord, gezond en lekker eten is belangrijk voor je gezin. Dus hup, daar ga je. Drie keer in de week op de fiets naar de slager, de markt en de natuurwinkel. Terwijl je het al druk genoeg hebt! De fonkelnieuwe Snelle Gezinskrat is de oplossing voor die tijd-stress.

De Snelle Gezinskrat bevat drie gezonde en kindvriendelijke maaltijden. Eéntje is al kant-en-klaar en kun je zo de oven inschuiven, één tover je binnen een half uur op tafel en eentje is voor wanneer je tijd en zin hebt om lekker in de keuken te staan. Hoe handig. Als de boodschappen al gedaan zijn, kun jij je tijd met je kinderen doorbrengen.

Details van de Gezinskrat

De Snelle Gezinskrat wordt op maandagavond bezorgd. Je kunt De Krat eenmalig bestellen, of als (flexibel) abonnement. Drie volledige maaltijden voor je gezin, afhankelijk van je gezinssamenstelling kost tussen € 68 (2 volwassen+2 kinderen of 3 volwassen) en € 80 per Snelle Gezinskrat (2 volwassen+3 kinderen of 4 volwassen).

www.dekrat.nl

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.