NIEUW – LITTLE BIG CHANGE; RAZENDSNELLE LUIERSERVICE

Luiers laten bezorgen waar en wanneer je maar wilt? Yes, please. Dat het verschonen van een luier shit is, weet elke ouder. Gelukkig maakt het luierabonnement van Little Big Change deze momenten net wat makkelijker. 

Het abonnement staat namelijk garant voor een snelle levering. Je ontvangt de luiers binnen 24 uur thuis (of precies daar waar jij ze op dat moment nodig hebt). 

Daarnaast bieden de luiers tot 12 uur bescherming, zijn ze ongeparfumeerd, chloorvrij én bevatten ze geen schadelijke stoffen.
Razendsnelle luierservice

Little Big Change denkt graag mee met ouders en hun kostbare tijd. Vergeet last-minute bezoekjes aan de winkel: met Little Big Change wordt alles bezorgd op de plek en het tijdstip van jouw keuze. Zo blijft er genoeg tijd over voor prettige activiteiten.

Om 23.00 uur toch niet voldoende luiers in huis? Met het vrijblijvende abonnement van Little Big Change heb je razendsnel een extra voorraad.

No bullshit, maar hoogstaande kwaliteit

900 dagen is de gemiddelde tijd die de kleine schatten in de luiers doorbrengen. 900 dagen in contact met hun babyhuidje… Dat is lang. Bij Little Big Change ligt de focus op veilige, efficiënte en comfortabele luiers.

De luiers bieden tot 12 uur bescherming en zijn -naast ongeparfumeerd, chloorvrij en zonder schadelijke stoffen- hypoallergeen, dermatologisch getest en geproduceerd op 100% groene stroom. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw baby!

Fanny Compere (Brand manager, Little Big Change): ”Laten we eerlijk zijn; je baby’s luier verschonen is een hele opgave, maar er zijn wel manieren om het aangenamer en leuker te maken. De Little Big Change luiers laten je niet enkel lachen door de grappige woordjes die erop staan en de goede kwaliteit, maar ook door de flexibele abonnementsformule waarbij de luiers gratis worden geleverd waar en wanneer je maar wilt!

Van Rebel tot Rockstar

Dat de luiers van Little Big Change iets te zeggen hebben, merkt men niet alleen aan de hoogstaande kwaliteit en de snelle bezorgservice, maar ook aan de catchy termen op de luiers. Met woorden als Rebel, Dirty, Butt, Oops, Rockstar en Little Big Change.
4 Luierfacts

1. Een baby gebruikt gemiddeld 7 luiers per dag, 210 in een maand en ongeveer 2.555 per jaar.
2. Gemiddeld wordt een kind rond zijn vierde levensjaar zindelijk.
3. Aan het eind van deze vier jaar zijn er zo’n 7.300 luiers doorheen gegaan. 
4. Luiers die niet in de aanbieding staan kosten je in deze vier jaar ongeveer €2.190. 
Over Little Big Change

Little Big Change is de jongste telg van de Ontex-groep. Ontex is sinds 40 jaar marktleider in de productie van hygiëneproducten voor baby’s, maar ook voor hun ouders en grootouders. De producten worden in meer dan 110 landen verdeeld via toonaangevende retailmerken, maar ook via eigen merken zoals Little Big Change. Ontex is een echte expert in babyluiers. De luiers worden met veel zorg geproduceerd; vanaf het ontwerp tot op de luiertafel.

De luiers zijn verkrijgbaar in zes verschillende maten. Een abonnement is vrijblijvend en kost €49,00 per maand.

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.