NIEUW BEHANG IN DE KINDERKAMER VAN BOBBI & FITZ

Wat een feest dit Terrazzo behang in de kinderkamer van Bobbi & Fitz. Letterlijk & figuurlijk want op het behang zie je confetti & glitters! Ik kocht dit behang bij wonenmetlefkidsnl. 

Eerder al had ik alleen de linkermuur behangen met het behang. Ik zocht een beetje girly behang, maar toch stoer. Ik kwam bij het terrazzo behang uit dat een roze ondergrond heeft maar door onder andere de blauwe en bruine confetti erop is het niet te meisjes achtig. 

Sinds een tijdje delen Bobbi en Fitz samen een kamer. Aangezien het eerst Bobbi haar kamer was, was het nog best wel een meisjes kamer. Ik schilderde de muur, om de kamer zo wat meer balans te geven. Maar het was het niet. Ik schoof wat meubels. Maar de balans bleef uit. 

Totdat ik op wonenmetlefkids.nl hetzelfde behang zag wat al op de muur hing aan een kant, maar dan met een andere achtergrondkleur. Grijs in plaats van roze. Dit was het! De andere muur zou ik hiermee behangen, zodat het echt een meisjes én jongens kamer zou worden. 

En meteen nadat de behanger het licht grijze behang op de muur had gedaan zag ik dat de balans er weer was! Het is nu echt de kamer van Bobbi & Fitz samen. Ik ben zo mega blij met het resultaat. En zij beide zelf ook! 

Misschien ken je de webshop wonenmetlef.nl al? Deze webshop heeft nog een een super fijne webshop met al hun kinder producten: wonenmetlefkids.nl. Ze verkopen er al mijn lievelingsmerken voor de kinderkamer. 

In hun webshop vind je allerlei vernieuwende producten en fijne hebbedingen. Je vindt er onder andere stoere kussens, betaalbaar meubilair, trendy industrielampen, prachtige muurstickers, speels behang, en ook heel veel inspiratie om je woning kindvriendelijk in te richten.

Ben je opzoek naar leuke kinderkamer producten en accessoires; check dan zeker: www.wonenmetlefkids.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.