DE NIEUWE ETOS X WOEZEL & PIP LUIERS; TEST, TESTING, GETEST!

etos-luiers-citymom-nl etos-luiers-citymom-nl-2 woezel-pip-luiers-citymom-nl woezel-en-pip-citymom-nl

ETOS LANCEERDE LUIERS IN SAMENWERKING MET WOEZEL & PIP.  Op de luiers kan je de twee liefste hondjes van de wereld vinden: Woezel & Pip en ook nog met twee leuke prints.

Alles leuk en aardig zo’n gezellige luier om te zien, maar zijn de luiers ook zo vernieuwd dat ze nu de aller dunste en zachtste luiers zijn? Aangezien ik jaren lang andere luiers gebruikt heb was ik heel benieuwd naar de werking van deze luiers.

Ik word nogal blij van de prijs van deze Etos X Woezel & Pip luiers, namelijk €6.99 voor 52 stuks (gemiddelde prijs is dit). Dus ik hoop heel erg dat ik eindelijk goede nieuwe luiers heb gevonden die mijn dure vervangen.

De dunheid en zachtheid van deze luiers valt direct op en ook na een hele nacht slapen (12 uur luier dragen) is er niks bij Fitz doorgelekt.

De luiers zien er super vrolijk uit, maar hier word ík dus ook heel vrolijk van. Om te horen wat anderen van de luiers vinden heb ik gastbloggers Anouk en Maartje van CITYMOM de luiers ook een week laten testen.

Mening Anouk: “Wat een ontzettende toffe nieuwe luiers van Etos met Woezel & Pip! Ze zijn leuk, dun, flexibel, absorberen goed, betaalbaar en passen zich daarnaast ook nog eens perfect aan aan een beweeglijke peuter. Voorlopig blijven wij hier mooi nog even in de luiers”!

Mening Maartje: “Hele fijne soepele luiers die goed mee bewegen met mijn beweeglijke peuter. Hij liet de hele week aan iedereen zijn nieuwe luier met Woezel & Pip erop zien. (Serieus!)”

Etos heeft voor elk kleintje – welke maat dan ook – de perfecte luier. Daarnaast zijn er voor de kleintjes – maten 1 en 2 –  gedacht aan een naveluitsparing en een verschoningsindicator.

Voor de kleine avonturier heeft Etos speciale luierbroekjes die extra bewegingsvrijheid en comfort geven. Conclusie; de luiers zien er dus niet alleen heel leuk uit, de kwaliteit is beter dan ooit tevoren en de prijs is erg fijn. Ik heb mijn nieuwe luiers gevonden!

De Etos X Woezel & Pip luiers zijn verkrijgbaar bij alle Etos-winkels.

ZIE HIERONDER WAAR JE DE BESTE LUIERAANBIEDINGEN KAN VINDEN 
Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net

2 Reacties

 1. Sylvia

  Mooi artikel! Ben het er helemaal mee eens. Ik heb ze ook gebruikt en ze zijn super!!

  Antwoord
  • Bettina

   Dank voor je reactie! Ja fijn zijn ze he! Fijn weekend!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.