NIEUW: DE FLAGSHIP STORE VAN LUXURY BY NATURE

Welgestelde families in de 18e eeuw verruilden elke zomer hun Amsterdamse huizen voor luxe landgoederen in ’t Gooi. Een van deze buitenplaatsen is het monumentale Schaep en Burgh in ’s-Graveland, een landhuis met statig koetshuis, oranjerie en indrukwekkende tuinen ontworpen door landschapsarchitect J.D. Zocher jr. 

Luxury By Nature opende onlangs hier maar liefst 900m2 aan wooninspiratie met volledig gedecoreerde stijlkamers van internationale designmerken, de grootste behang- en stoffencollectie van Europa, luxe meubels, woondecoratie en een team van stylisten gespecialiseerd in interieuradvies en totaalprojecten. De nieuwe Luxury By Nature winkel is vanaf nu geopend.

Luxury By Nature opende ruim 10 jaar geleden een eerste locatie in Amsterdam IJburg. In die jaren heeft de woonwinkel met het team van interieurstylisten zich gespecialiseerd in luxe interieurs en totaalprojecten. Met deze nieuwe flagshipstore in ’t Gooi kan Luxury By Nature haar collectie van (inter)nationale designmerken uitbreiden om klanten van meer wooninspiratie te voorzien dan ooit tevoren.

Grootste behang- en stoffencollectie van Europa

Landhuis Schaep en Burgh, wat tot 2020 in gebruik was door Natuurmonumenten, is met al haar authentieke elementen in ere hersteld voor haar nieuwe bestemming. Met het exclusieve behang van merken als Arte, IKSEL, ÉLITIS, Papiers de Paris, Tissage Mahieu en de minerale verf van Little Greene gaf Luxury by Nature het pand na een intense renovatie weer de indrukwekkende allure die het ooit had. 

Bezoekers kunnen de grootste behangcollectie van Europa hier zowel aan de muren als in de behangkamers bewonderen. In de stoffenkamers hangen honderden luxe stoffen die met hulp van de interieurexperts verwerkt worden in custom designmeubilair en gordijnen. 

Stijlkamers door internationale topmerken

Iedere ruimte van het monumentale landhuis kreeg een eigen kleurenpalet en thema. Sommige ruimtes dienen zelfs als gehele showroom voor een van de internationale designmerken die Luxury By Nature rijk is. Zo zijn er volledig gedecoreerde stijlkamers die bezoekers onderdompelen in de wereld van extravagante merken als Marie Martin en Mind The Gap. 

Ook kunnen zij designmeubelen van bijvoorbeeld Macazz, Hamilton Conte en Nobilis bewonderen. Evenals een uitgebreide collectie aan woonaccessoires, huisparfums, antiek, opgezette dieren en unieke kunstwerken.

www.luxurybynature.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00  + Zaterdag 10.00 – 17.00 

Contact

Noordereinde 60

1243 JJ ’s-Graveland

085 077 47 87

PHOTOCREDITS: Rmariusb

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.