JA! NEONLICHT IN DE KINDERKAMER!

 

CITYMOM.nl

Neonletters in Bobbi haar kamer. Letters te koop via Mevrouw Aardbei

@kidsdesignlife

Photocredits @kidsdesignlife

a-little-lovely-company-neon-stijl-lamp-wolk

A Little Lovely Compagny

#alittlelovelycompany

A Little Lovely Compagny

sydney.thebigdesignmarket.com

sydney.thebigdesignmarket.com

neon

home-designing.com

Zilverblauw 1

Photocredits: Zilverblauw

Zilverblauw

Al een paar jaar hangt op Bobbi haar kamer haar naam in neonletters omdat ik groot groot fan ben van neonlicht en ben ik sowieso een groot fan van neonverlichting. Ik vind het altijd bijna kunstwerkjes! 

Mocht jij het ook leuk vinden om de naam van je kind op de muur te hebben, deze letters zijn te koop via The Frozen Fountain in Amsterdam in de winkel of online. 

Ik ben zelf nog op zoek naar een leuke lamp voor in de zitkamer van neon en in mijn zoektocht kwam ik de mooie foto’s van ZILVERBLAUW tegen! In samenwerking met QAZQA ontwikkelden zij de QAZQA x Zilverblauw collectie, met daarin de Liefde-lamp, een hart, een bliksem en een maantje.

Een ander merk die leuke neonlichten verkoopt is A Little Lovely Compagny.

Ik vind een neonlamp een perfecte manier om je huis of de kinderkamer net die leuke anders dan anders twist te geven. Bij ons op de slaapkamer hangt het LOVE lampje van A Littl Lovely Compagny. De bliksemschicht is €19.95 en koop je HIER.

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

2 Reacties

 1. Charlotte

  Hallo, weet je waar je gepersonaliseerde neonlampen voor kinderkamers kan kopen/bestellen? Bedankt voor je reactie!

  Antwoord
  • Bettina

   Bedoel je die met naam? Je kan losse letters komen bij The Frozen Fountain in Amsterdam en dan zelf een naam / woord samenstellen! Ze zijn 50 euro per letter.

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.