5 X BEAUTY ESSENTIALS VOOR VERMOEIDE MOMS

5 essentials voor vermoeide MOMS

Ik kijk soms in de spiegel dat ik echt denk “wat zie ik eruuuuuittttt”! Die gebroken nachten zijn echt zo niet bevorderlijk voor je hoofd… Ik heb daarom sinds ik kinderen heb deze 5 life savers in de badkamer liggen die mij niet alleen van mijn vermoeide look af helpen maar ook nog eens meteen. In de zin van smeren of spuiten en klaar! Het liefst pas ik ze al 5 toe als ik weer zo’n MOE LOOK heb waardoor ik binnen een paar minuten i.p.v. moe weer magnificent ben! 

1. TOUCHE ÉCLAT

Donkere kringen onder je ogen van slapeloze nachten? De Touche Éclat van YSL is echt mijn nummer 1 helper. Het eerste wat ik s’morgens op smeer is wat Touche Éclat. Om de 25e verjaardag van het icoon te vieren is er nu een nieuwe versie met sterren! Staat ook nog eens gezellig in de badkamer!

2. BIO-OIL

Een droge of onzuivere huid door slecht slapen? Dan grijp ik altijd naar mijn Bio-Oil die mij een instant stralende huid biedt! Een perfecte beauty oplossing dus. Deze huidolie is licht en niet vet, waardoor hij ook nog eens snel intrekt en de huid optimaal voedt. Bio-Oil vermindert niet alleen de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken, maar heeft tevens anti-ageing eigenschappen.  www.bio-oil.com

3. DOCTOR BABOR LIFTING CELLULAR FACE LIFT SERUM

Waar andere crèmes niet aan kunnen voldoen, maken de producten van DOCTOR BABOR het verschil! Als ik moe ben worden mijn rimpels en fronzen altijd net even wat dieper waardoor ik er nog vermoeider uitzie. De Dual Face Lift Serum verstevigt de kin en het vult het gezicht waar nodig op waardoor het BTX-Lift Serum het effectieve alternatief voor botox is! Het helpt echt mega goed en ik ben echt blij met die wondermiddel!

4. MASCARA

Mascara op de ogen zorgt voor een paar seconde weer voor een frisse look! Deze van Helena Rubinstein zit momenteel in mijn tas omdat ik hem er zo leuk uit vind zien!

5. DROOGSHAMPOO

Ik ben echt een mega droogshampoo fan. Binnen een minuut fluf je je hele kapsel ermee op en dus ook je duffe look. Je kan natuurlijk iedere droogshampoo gebruiken maar de  Moroccanoil Dry Shampoo is fijn omdat je er een voor lichtgekleurd haar hebt en een voor donkergekleurd haar. Het bevat ultrafijn rijstpoeder waarmee olie, residu en geuren geabsorbeerd worden en het haar direct schoon en verfrist maakt!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.