DE MOOISTE KINDERKAMERS OP INSTAGRAM VAN APRIL

 

De allerleukste kinderkamers die we deze maand op Instagram hebben gevonden staan voor jullie weer klaar!

Wat is Instagram toch een grote inspiratiebron. Ik zie heel veel mooie kinderkamer, alleen de allermooiste kinderkamers halen het in deze blog! Hebben jullie ook mijn blog al gezien met de leukste kinderkamers op Instagram van Maart?

En hoe leuk, deze maand kwamen we onze enige echte eigen KINDERKAMER POSTER ‘Fun Only’ tegen in de kinderkamer van @Joycecorneel. Je shopt deze mooie poster van CITYMOM Designs in de webshop

Klik vooral ook even op de accounts die onder de foto’s staan in deze blog. Daar heb ik de foto’s vandaan en op die manier kan ik jullie hopelijk ook weer inspireren met mooie nieuwe accounts. Twee vliegen in één klap dus!

Volg jij CITYMOM al op Pinterest? Op het bord coole kinderkamers staan meer dan 3.700 kinderkamers en op het bord coole babykamers bijna 1500 babykamers.

Welke kinderkamer op instagram van deze maand is jullie favoriet?

LEES OOK:

DE MOOISTE KINDERKAMERS OP INSTAGRAM VAN FEBRUARI 
DE MOOISTE KINDERKAMERS OP INSTAGRAM VAN JANUARI 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.