LAMBRISERING IN DE KINDERKAMER, WHY NOT!?

www.welke.nl

www.homedeco.nl

www.karwei.nl

www.karwei.nl

www.kinderkamerstylist.nl

www.liveloudgirl.com

www.mommodesign.com

Wil je een keer wat anders dan de witte muren? Kies dan een keer voor lambrisering, hoe gemakkelijk is dat? En hoe leuk zijn deze inspirerende voorbeelden? Bij lambrisering voorzie je de helft van de muur van een kleur of een ander materiaal. Het lijkt op de ouderwetse lambrisering, maar dan net wat anders.

Kies een kleur of materiaal die je aanspreekt en ga aan de slag. Ga voor rechte lijnen, verf/hout of voor slordig afgewerkte lijnen. Meestal ligt de bovenlijn tussen de 90 en de 120 cm. Maar houd ook rekening met de spullen die in de kamer al aanwezig zijn, zoals ramen en de hoogte van bepaalde meubels (denk aan de commode). Hoe hoger de lambrisering is, hoe kleiner de kamer lijkt.

Ook leuk: gebruik krijtverf of magneetverf om de muur extra functies te geven in de kinderkamer. Heb je nog meer lef? Schilder dan deel van bijvoorbeeld een kast mee, zodat deze opgaat in de lambrisering zoals op één van de voorbeelden te zien is. Zet hem op en Rock that wall!!

LEES OOK: 

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH @maartjeisblond

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax van 2 jaar en onze pasgeboren tweeling. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.