5 TOP BESTEMMINGEN VOOR DE MEIVAKANTIE

5 TOP BESTEMMINGEN VOOR DE MEIVAKANTIE

De meivakantie duurt komend jaar in veel gevallen twee weken, dat is nog eens fijn! Genoeg tijd om een reis te maken met het gezin naar mooie en bijzondere bestemmingen. Het voordeel van de meivakantie is dat vluchten en landarrangementen een stuk goedkoper zijn dan bijvoorbeeld in de zomer. Marie-José – eigenaar van KidsReizen – heeft haar top 5 favoriete meivakantie bestemmingen op een rijtje gezet voor je:

Nr. 1 Wild spotten in Zuid-Afrika

Dit is een super bestemming voor ouders én kinderen! Ga wild spotten of met een ranger op pad om een kids ranger cursus te doen. Ontdek het Koninkrijk Swaziland, ga een boottocht maken tussen de krokodillen en nijlpaarden en ga steppen door de bergen. Klinkt leuk, nietwaar? Neem daarbij dat je gaat logeren in een echte boomhut midden de natuur, op een boerderij omringd door bergen en in knusse lodges en je vakantie kan niet meer stuk! Uit ervaring kunnen we zeggen dat Zuid-Afrika echt een toppertje is! 
Voor meer informatie over deze superleuke rondreis check; www.kidsreizen.nl

Nr. 2 Magisch Marokko


Oh, wat worden wij blij van Marokko! Afgelopen meivakantie gingen we erheen en als het aan onze kinderen lag, gingen we meteen weer terug! We hebben allemaal genoten van de gezellige drukte in Marrakech met zijn smalle steegjes, winkeltjes, mooie bezienswaardigheden en hippe rooftop terrassen. De kamelenrit in de woestijn met overnachting in een nomadentent was een hoogtepunt, maar ook van de oude kasbah’s, leuke authentieke plaatsen en fijne stranden werden we heel vrolijk. In de meivakantie is het heerlijk weer in Marokko, een super periode om dit mooie land te ontdekken! Geïnteresseerd in deze mooie bestemming? 
Klik hier om je te laten inspireren.

Nr. 3 Costa Rica, puur natuur!


Ook al zo’n fijne bestemming voor in de meivakantie. Je kan in twee weken veel zien van het land met zijn prachtige natuur met regen- en nevelwouden, vulkanen, waterrijke gebieden en mooie stranden. Je zult hier allerlei dieren zien, zoals apen, kaaimannen, luiaards, gifgroene en rode kikkertjes, schildpadden en toekans en aan leuke. Aan leuke activiteiten ontbreekt het ook niet: doe bijvoorbeeld een stoere canopy tour, wandel door de jungle over hangbruggen, ga paardrijden, snorkelen of lekker relaxen aan het strand! Lees meer over Costa Rica. 

Nr. 4   Swingend Cuba

Wat een bijzonder land is dit, alsof je terug in de tijd gaat! Oude koloniale plaatsen, mooie natuurgebieden en heerlijke stranden met wuivende palmbomen. En overal die swingende muziek en salsa dans, zo leuk. Je kan Havana in stijl ontdekken, namelijk in een oldtimer. Op het platteland ga je met een paard of wandelend door de tabaksvelden en onze kids vonden het ziplinen door de bossen superleuk.
Je kan het allemaal in twee weken meemaken tijdens een rondreis met je eigen huurauto. Overnachten doe je in authentieke hotels of bij mensen thuis. Zo zie je nog beter hoe mensen hier leven. Let op, familiekamers of kamers met tussendeur zijn hier nauwelijks te vinden..
Wil jij hier ook heen? Kijk dan naar deze Cuba reizen en kom alvast in de stemming!

Nr. 5 Ontdek Thailand


Een heerlijk land met zoveel te zien en te doen. In twee weken kan je een mooie impressie krijgen van het land en aantal van de hoogtepunten ontdekken. Ga fietsen in Bangkok, ontdek de mooie natuur en de indrukwekkende geschiedenis in het River Kwai gebied en ontmoet de bergstammen in het hoge noorden. En daarna kan je lekker relaxen op een mooi eilandje. Overnachten doe je in leuke authentieke en kleinschalige accommodaties en in een drijvend huisje op de rivier. Superleuk!
Deze afwisselende en leuke tweeweekse Kids in Thailand reis is een echte aanrader!

LEES OOK: 

 

BLOG VAN MARIE-JOSE BLUIJSSEN.

Marie-José is eigenaar van KidsReizen.Al rondtrekkend met rugzak en Lonely Planet heeft zij veel mooie en bijzondere landen binnen en buiten Europa mogen ontdekken. Nadat zij kinderen kreeg, bleef de drang om te reizen en andere culturen te leren kennen. De eerste verre reis met haar oudste dochter (toen anderhalf jaar oud) was naar Zuid-Afrika. Met dochter nummer twee erbij kreeg ze de kans om een half jaar op reis te gaan. Tijdens deze trip werd nog maar eens duidelijk hoe flexibel kinderen zijn, hoe ze ook genieten van andere culturen en zich nog oprecht verwonderen over al het moois om zich heen. Ze speelden met lokale kinderen en dat ze elkaars taal niet spraken, dat maakte niks uit. Teruggekomen van deze onvergetelijke reis, ontstond het idee om ook andere mensen samen met hun kind(eren) te laten genieten van mooie landen en andere culturen. Zo ontstond KidsReizen in 2008!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.