DIT ZIJN DE 10 BESTE LANDEN MET VOORJAARSZON!

Niet op wintersport? Dan kiezen wij massaal voor de voorjaarszon in Spanje.

Nederlanders die niet op wintersport gaan, kiezen massaal voor Spanje. 29% van de geboekte vliegvakanties in de voorjaarsvakantie gaat daarheen, blijkt uit cijfers van dé VakantieDiscounter.

Ook Egypte (18%) en Portugal (8%) doen het goed dit voorjaar en staan in de top 3 van zonnige bestemmingen voor komende week.

Kaapverdië neemt af in populariteit. Door het faillissement van Thomas Cook is die bestemming aanzienlijk duurder geworden. Daarom is Curaçao aan een comeback bezig. En het altijd warme Dubai is nieuw in de top 10 deze voorjaarsvakantie.

1. SPANJE

Ook bij CITYMOM is Spanje een erg geliefde bestemming. Minimaal eenmaal per jaar zijn wij bijvoorbeeld op Ibiza te vinden.

LEES: IBIZA ALLE KINDVRIENDELIJKE TIPS VOOR 2020

2. EGYPTE

Egypte is een perfecte plek voor zon! Niet te lang vliegen en gegarandeerd een week zon & strand!

3. PORTUGAL

Wist je dat je in Portugal overal mag staan met je camper? Een roatrip is daarom perfect. LEES: ROADTRIP IN VINTAGE VOLKSWAGEN CAMPER

Het kan ook nu al in Portugal lekker aangenaam warm zijn. Wij waren onlangs in Martinhal bij Lissabon in de buurt waar de kids nog gewoon buiten hebben gezwommen: LEES: MARTINHAL CASCAIS, HET MEEST KINDVRIENDELIJKE HOTEL WAAR WE OOIT GEWEEST ZIJN

4. TURKIJE

Ook Turkije is echt een fijn land als je opzoek bent naar relaxen en zon. Onze favoriet is het kindvriendelijke luxe hotel Hillside:

LEES: HILLSIDE BEACH CLUB; HEAVEN ON EARTH MET KINDEREN.

5. CURACAO

Iets langer vliegen, maar dan heb je ookwat!

6. ITALIË

Hoe zuidelijker je naar Italië gaat, hoe beter. Want; hoe warmer. Wat dacht je bijvoorbeeld van het prachtige Sicilië?

LEES: OP VAKANTIE NAAR SICILIE; CHECK AL ONZE INSIDERS TIPS

7. MAROKKO

Een paar uur vliegen en je zit niet alleen in de zon, maar ook in een heel andere wereld! Vlieg naar het prachtige Marrakech.

Wij weten een heerlijk hotel waar je dan moet verblijven met kinderen. LEES: WEEK NAAR MARRAKECH

8. KAAPVERDIË

Ben je desperate search of some sun vlieg dan naar Kaapverdië, naar het eiland Sal om precies te zijn. Verblijf in Sol Dunas resort. Met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd op het uitgebreide peuter-aanbod (enorm peuterzwembad, speeltuin en mini-disco).

LEES: KINDEREN, VAKANTIE, KAAPVERDIË, GOEDE COMBINATIE

9. DUBAI

Dubai is juist fijn om heen te gaan als het in Nederland kouder is. In de zomer moet je er namelijk NIET heen! (lees 50 graden….!). Het is een heerlijk land voor een ultieme luxe relax vakantie.

LEES: DOE DUBAI

10. GAMBIA

Gambia is een goede plek als je opzoek bent naar een all-inclusive vakantie. Het aantal Nederlanders dat dit voorjaar voor een all inclusive-vakantie kiest, is gestegen: 48% van de vakantiegangers verkiest dit boven logies en ontbijt (24%).

Ook hotels zijn nóg meer in populariteit gestegen: waar in 86% van de mensen die op een zonnige voorjaarsvakantie gingen voor een hotel koos, is dat in 2020 maar liefst 91%.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.