fbpx

MINIVERSE: DE NIEUWE FASHION EN LIFESTYLE WEBSHOP!

miniverse-6 miniverse-5 miniverse-4 miniverse-3 miniverse-2 miniverse-1

Er komen per jaar best veel webshops bij maar het nieuwe Miniverse is eindelijk eens wat anders dan anders! Miniverse is een nieuw online ‘one-stop-shopping-platform’ voor new born tot kinderen van 8 jaar. Dé oplossing voor (drukke) MOMS die door een veelheid aan kindermerken en -webshops niet goed meer weten wáár ze moeten zijn en wát ze moeten kiezen. Op Miniverse.nl vind je niet alleen de nieuwste fashion, maar ook de mooiste kinderkameraccessoires en het leukste speelgoed van het universum! Naast een zorgvuldig gecureerd aanbod van meer dan 75 merken, presenteert Miniverse ook haar private label. Miniverse werkt als een webshop en magazine in één: niet alleen vind je er de mooiste spullen, ook staat het boordevol tips en is het de ideale plek voor het vinden van cadeautjes voor je mini’s en hero’s!

Miniverse adviseert en inspireert moeders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar en helpt hen om kleding te kopen in smaakvolle combinaties van een mix aan merken. Miniverse is specialist in het samenstellen van looks, voor elke leeftijd. Het online platform fungeert hiermee als compacte gids en presenteert de mooiste, leukste en gekste gecureerde items bij elkaar; of het nu om kleding, speelgoed of interieur gaat. Miniverse weet precies wat de belevingswereld is van bijvoorbeeld een meisje van 2,5 of een jongen van 7.

Daarnaast vind je op de site een bijzondere online Style Service, die te vergelijken is met een personal shopper. Na het invullen van een korte vragenlijst en het aangeven van specifieke wensen en voorkeuren voor kleding, worden door de stylisten van Miniverse een of meerdere sets samengesteld en toegestuurd. Geen gezeul met kinderen door winkels, skip the shopping! Wat je mooi vindt hou je, en de rest stuur je kosteloos terug. Ook geeft Miniverse tips over welk speelgoed goed is voor de ontwikkeling en leeftijd van je kind. En zoek je iets om de regenachtige herfstdagen door te komen dan vind je op de DIY pagina, de fijnste knutsel- en doetips.

Kleine Nilo, de ster van de Miniverse Family, schittert niet alleen overal op de site, maar zie je ook terug in de private label collectie van Miniverse. Deze vrolijke collectie vol stippen en beesten bestaat onder andere uit sweaters, leggings, T-shirts, knuffels en super praktische XL canvas tassen. Miniverse is tot stand gekomen in samenwerking met het Nederlandse allround ontwerpstudio Ina Matt, verantwoordelijk voor de visual identity. Miniverse is een initiatief vanuit Investeringsmaatschappij Varova, onder andere bekend van retail formules Sissy Boy, MenatWork en merken als Kings of Indigo en Tumble ‘N Dry

www.miniverse.nl

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.