MIES TO GO; NIEUWE WINKEL VOL DUURZAME BABY- EN KINDERPRODUCTEN

Mies to Go_winkel_Amsterdam

Vind de meest unieke cadeaus bij Mies to Go! In de prachtige nieuwe winkel in Amsterdam verkoopt Mies haar aquarelschilderijen, wenskaarten en art prints. Met haar geschilderde dieren maakt ze allerlei print designs die gedrukt worden op duurzame baby- en kinderproducten zoals hydrofiele doeken, slaapzakken, schooltassen, etuis en babydekens. Mies personaliseert ook graag kinderserviezen, groeimeters, kinderstoelen en speelgoedkisten voor je. 

De Mies to Go art shop is gevestigd in de monumentale “Creatieve Hallen”. In dit deel van De Hallen zijn veel creatieve ondernemers te vinden zoals galeries, boetiekjes met handgemaakte producten en unieke lokale merken. Het is een verborgen juweeltje en zeker een bezoekje waard als je in Amsterdam bent!

Mies to Go_winkel_Amsterdam

Over Mies

Van oorsprong is Mies art director en geschoold op de kunstacademie in Rotterdam. Met veel plezier heeft zij 15 jaar lang bij diverse reclamebureaus gewerkt voor kleine, maar ook hele grote klanten. Ze miste het analoge creatieve werk, zoals op de kunstacademie. In de zomer van 2017, na een loodzware zwangerschap en bevalling, dacht ze: doe eens gek, ik koop aquarelverf! Na de eerste streek op papier was ze niet meer te stoppen. 

Dieren blijken favoriet te zijn. Vervolgens opende ze een webshop op Etsy onder de naam Mies to Go: makkelijke meeneem-kunst. Het begon met het verkopen van de originele aquarellen, maar al snel kwamen daar gepersonaliseerde kinderbordjes bij. En nu is daar een eigen webshop, een fysieke winkel in de Hallen Amsterdam, en een hele range aan producten! 

Mies to Go_winkel_Amsterdam

Als ondernemer vindt Mies dat je je verantwoordelijkheid moet nemen en goed voor de natuur moet zorgen. Mies vereeuwig niet alleen de natuur in haar designs, maar zorg er ook voor dat ze zo duurzaam mogelijk produceert. 

De Mies to Go producten van textiel zijn bijvoorbeeld gemaakt van organic cotton, bamboe en recyclede PET-flessen en er wordt alleen maar gebruik gemaakt van eco papier.

CONTACT 

miestogo.com

De Hallen

Hannie Dankbaarpassage 6

1053 RT Amsterdam

OPENINGSTIJDEN 

Ma, di, do, vr 12:00-17:00

Wo gesloten

Za, zo 12:30-17;30

In de schoolvakanties wisselende openingstijden

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.