MET DE TEGELS VAN THE MOSAIC FACTORY MAAK JE HEEL EASY EEN BAR IN HUIS

Het motto van The Mosaic Factory (TMF) is ‘let’s make something beautiful’! En dat is precies wat ik wilde gaan doen; de saaie keuken van ons nieuwe huis omtoveren tot iets moois. Ik wilde heel graag een bar in onze keuken. In ons vorige huis was dit de plek waar we altijd met zijn allen zaten. Heb jij een kookeiland en wil je ook een bar erin maken? Lees dan mee. 

Want een bar creëren is super makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een paar keukenkastjes te verwijderen, een plank voor het gat plaatsen en als constructie van de bar, en voor daarop mooie tegels zoeken om de houten plaat mee te betegelen! Die mooie tegels vond ik dus bij TMF. Het was heel erg lastig kiezen uit de vele collecties die TMF rijk is. 

TMF mozaïek tegels

De TMF mozaïek tegels zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technieken en materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en de tand des tijds. Dit zorgt ervoor dat je lang kan genieten van de schoonheid en functionaliteit.

Ik was bijna voor de betoverende kitkat tegels uit de Sevilla collectie van TMF gegaan. Een tegel om ruimtes te transformeren en een vleugje unieke creativiteit toe te voegen. Een unieke slanke tegel, gemaakt van hoogwaardig geglazuurd porselein, komt zowel horizontaal als verticaal prachtig tot zijn recht. 

KASBA TERRA MAT 

De tegels waar ik voor heb gekozen en die in onze keuken zitten zijn de KASBA TERRA MAT tegels (KAM10112).  Een extra groot vierkant mozaïek in een matte, terra kleur die  eenvoudig zijn aan te brengen en toch een extreem luxe uitstraling hebben. 

De geglazuurde versie is bij uitstek geschikt voor wanddecoratie, terwijl het matte stenen oppervlak ideaal is voor vloeren met veel verkeer, dankzij de R10/B-slipweerstand.  De Kasba-mozaïeken zijn bijzonder effectief op grotere oppervlakken, kolommen en andere structurele elementen, waardoor het effect ontstaat van een op maat gemaakte porseleinen structuur.

In mijn keuken zit de matte variant. Voor meer info, check de website van TMF. 

TMF onderscheidt zich door de veelzijdigheid. Ik heb eerst verschillende samples opgevraagd zodat ik goed kon kijken welke tegel het beste bij de kleuren van mijn huis past. 

MAATWERK OOK MOGELIJK 

 

Maatwerk geeft het interieur iets unieks; een onderscheidend en opvallend detail. Daarom kan je ook kiezen voor maatwerk mozaïek. Bijvoorbeeld een patroon voor op de wand, vloer en het zwembad of een foto in mozaïek. De mogelijkheden zijn eindeloos! Interesse in maatwerk mozaïek voor uw project? Neem dan contact op met The Mosaic Factory. 

Uiteindelijk heb ik met een kleine ingreep, en maar 3M2 aan tegels een nieuwe look gegeven aan mijn keuken en een bar gecreëerd. 

www.themosaicfactory.com

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.